Syns det om man Tittar på Någons Instagram?

Syns det om man Tittar på Någons Instagram?

En av de bästa sakerna med Instagram är att ha förmågan att anonymt och kolla in människor, inklusive gamla pojkvänner, vänner, familjemedlemmar, potentiella dejter, etc. Om deras profiler är offentliga kan du bläddra igenom deras flöde, kolla in deras foton.

Men har du någonsin undrat om de människor du kollar in på Instagram kan se om du har tittat på deras sida?

Vissa sociala medieappar kan berätta vilka personer och användare som mest besökt din profilsida. Det betyder att om du oskyldigt kollar in någons konto för att se vad de gör kommer de att kunna veta.

Svaret på frågan när det gäller Instagram är dock att ingen kan se när eller hur ofta du tittar på deras Instagram-sida eller foton. Människor kan däremot se om du har tittat på deras stories, eller om du har kommenterat eller gillat deras inlägg.

Instagram-Stories fungerar på samma sätt som Snapchat-Stories gör.

För Stories måste du skapa ett inlägg och ange det som en berättelse. Den här berättelsen kommer att finnas tillgänglig under de närmaste 24 timmarna och försvinner automatiskt efter det.

För att titta på en annan persons Story måste du välja dennes profil och härifrån kan du titta på historier. Andra människor kan göra detsamma för att titta på dina historier. På samma sätt som Snapchat ger Instagram dig också en lista över tittare på dina Stories.

Du kan svepa upp från din berättelse för att få tittarlistan. Den listan visar användarnamnet på varje tittare. Enligt information , anses ordningen av de användare som tittat på in Story, vara presenterade i rangordning efter hur ofta de tittar på dina Stories.

Tittarlistan ordnar tittarnas namn på hur ofta de tittar på dina historier.

Det betyder att personen som står högst upp på listan har sett dina berättelser mest. Som sagt tidigare är detta bara koncept som utvecklats av användarna eftersom det inte finns någon officiell bekräftelse från Instagram om sådana teorier.

Vanligtvis, för att kunna se analyser, såsom var dina följare är och hur gamla de är, behöver du en företagsprofilsida. Instagram gav dock alla möjligheten att titta på vem som tittar på deras Stories.

Du kan se vem som tittar på dina berättelser genom att klicka på alternativet “sett av” längst ned till vänster i din berättelse. Där får du en lista med tittare och annan information som visningar, följer och navigering.

Det spelar ingen roll om någon följer dig eller inte, du kan se om de tittade på din historia. Det är därför du vill undvika att se dem om du inte vill bli upptäckt. Oavsett hur frestad du är att se dem, måste du undvika det, annars blir du fångad.

Ibland kommer personerna du “stalkar” att dyka upp i listan “rekommenderade att följa”, men det är bara baserat på din aktivitet, den aktivitet som bara Instagrams algoritm kan upptäcka. Det är precis som när du besöker en webbplats.

Så, om du får denna användare rekommenderad, bli inte orolig. Ingen, särskilt inte dem, kommer att veta att du har tittat på deras sida – inte när du gör det och inte hur ofta du gör det.

Men svaret är, nej, folk på Instagram kan inte se om du tittar på deras profil. Det enda de kan se är om du tittar på deras Stories. Dessutom ser dem om du gillar deras inlägg, samt om du kommenterar.

Kan man se vilka som sett en händelse på Instagram?

Ja, det går att se vilka som har sett en händelse på Instagram. När du skapar en händelse på Instagram, kan du se en lista över alla personer som har sett händelsen genom att gå till händelsens sidomeny och välja “deltagare”. Där kan du se en lista över alla personer som har sett händelsen, inklusive vilka som har anmält sig och vilka som har gått med.

Det är viktigt att notera att det inte finns någon möjlighet att se vem som har sett din händelse om det så kallade “privat läge” är aktiverat på ditt konto, i detta fall kan du bara se antalet visningar.

Kan man se hur många gånger någon sett ens story instagram?

Ja, det går att se hur många gånger din Instagram Story har sett av varje person. När du har skapat en Instagram Story, kan du se antalet visningar genom att trycka på din profilbild i övre vänstra hörnet på startskärmen. Sedan kommer du att kunna se en lista över alla dina tidigare Stories och antalet visningar för varje Story.

Du kan också se vem som har sett din Instagram Story genom att trycka på antalet visningar för en specifik Story. Det kommer då att öppna en skärmbild som visar en lista över alla personer som har sett din Story, sorterade i bokstavsordning.

Det är viktigt att notera att det inte finns någon möjlighet att se vem som har sett din Instagram Story om det så kallade “privat läge” är aktiverat på ditt konto, i detta fall kan du bara se antalet visningar.

Kan man titta på någons Instastory anonymt?

Ja, det går att titta på någons Instagram Story anonymt. Instagram Stories är offentliga och kan ses av alla som följer kontot, oavsett om du är vän med personen eller inte. Det finns inget sätt att titta på en Instagram Story utan att det registreras som en visning på kontot. Det finns dock ett undantag, om du har aktiverat privat läge på ditt konto, då kan inte personer som inte följer dig se din story.

 

Leave a Reply

Related Posts