Så tar du Bort Föreslagna Profiler på Instagram

Du kanske har lagt märke till att när du följer en Instagram-profil får du förslag på liknande profiler som du kanske vill följa.

Dessa kan vara gemensamma vänner eller andra relevanta profiler. Detsamma gäller om någon börjar följa dig.

Om du inte vill ha dessa profilförslag har du faktiskt möjlighet att stänga av dem. Tänk dock på att när du stänger av profilförslagen kommer du inte att vara synlig för andra när de får ett profilförslag.

Så tar du bort vänförslag/ föreslagna profiler på Instagram

  • Öppna Instagram-appen eller navigera till Instagram.com i en stationär eller mobil webbläsare och logga in på ditt konto.
  • Bläddra igenom ditt flöde tills du ser en horisontell lista över föreslagna användare med namnet “Föreslaget för dig.” Det kommer förmodligen att visas nära toppen av ditt flöde, efter det första eller näst senaste inlägget.
  • Välj valfritt på någon föreslagen användares profilbild eller namn för att gå till deras profil och se om de är värda att följa.
  • Om du bestämmer dig för att du inte vill följa dem väljer du bakåtpilen längst upp till vänster på appen (eller tillbaka-knappen i din webbläsare) för att gå tillbaka.
  • Välj X i det övre högra hörnet av valfri användarbox. De kommer nu att försvinna direkt.
  • Om du visar Alla förslag från appen kan du välja X till höger för alla föreslagna användare för att ta bort dem. Att ha dem listade i en mindre, vertikal lista gör att det går snabbare och är enklare att radera flera föreslagna användare.

Leave a Reply

Related Posts