Hur Gör man Privat Konto på Instagram?

Hur Gör man Privat Konto på Instagram?

Instagram-profiler kan ses på Instagram-appen för mobila enheter och på webben, men vad andra ser beror på inställningen för dina foton, inte en allmän profilinställning. Om dina inlägg är offentliga kan vem som helst se din profil. Men om dina inlägg är inställda på privat kan bara inloggade användare som du tidigare har godkänt se ditt innehåll. Ändra din fotoinställning för att justera vem som kan se din profil och dess innehåll.

Ställ in ditt Instagram-konto till privat

När du gör det kommer alla som redan följer dig fortfarande att följa dig. Men nya följare kommer bara att kunna begära att följa dig (dessa förfrågningar kommer att visas på fliken Instagram-aviseringar) och du kan godkänna eller avvisa dessa förfrågningar. Detta innebär också att folk som inte följer dig komma att kunna se dina inlägg. För att kunna se dina inlägg måste de följa dig. Och för att gör det måste du godkänna dem.

Så här gör du din Instagram privat, oavsett om du är på din mobila enhet eller en stationär dator.

Instagram tillåter alla att se din profil och foton som standard. Om din profil är inställd på privat har du tidigare ställt in dina foton till privata. För att görra din Instagramprofil privat, gör detta, starta din Instagram-app på din mobila enhet, gå till din profil och gör följande:

  1. Öppna din Instagram-app.
  2. Växla över till din profil.
  3. Klicka på de tre staplade raderna i skärmens övre högra hörn.
  4. Klicka på “Inställningar.”
  5. Välj “Sekretess”.
  6. Under “Anslutningar” trycker du på “Kontosekretess.”
  7. Växla med alternativet “Privat konto”.

Klart! Nu måste alla som inte följer dig skicka dig en förfrågan om att följa dig, där du kan antingen godkänna eller neka. Notera att de som redan följer dig kan se dina inlägg. Därför, om du vill få bort folk som redan följer dig kan du antingen blockera dem och låte det vara. Eller så kan du blockera och sen direkt avblockera. Nu kommer de inte att följa ditt konto, men de kommer samtidigt inte att vara blockerade heller.

Leave a Reply

Your email address will not be published.

Related Posts