Göra Inlägg offentligt på Facebook – Så Gör Du

Göra Inlägg offentligt på Facebook – Så Gör Du

Med miljarder användare över hela världen är Facebook en plattform som utökar allas sociala räckvidd och sociala inflytande. Många Facebook-användare går mot mer integritet och säkerhet med vad som ses av någon på internet.

Som sådan är vissa inlägg inte synliga för alla eller delbara för andra. För de tider då du vill göra ett inlägg delbart, måste du justera dina Facebook-inställningar.

Anledningar att göra delbara

Att dela innehåll hjälper information att sprida sig via internet. Många företag tycker att med de ständiga förändringarna som sker i sökalgoritmer gör det nästan omöjligt att hålla koll på nyckelordsändringar. För att få ut innehåll och hålla dina kunder och potentiella kunder engagerade använder fler företag sociala medier, särskilt Facebook för att uppnå detta.

Helst kommer dina kunder att läsa dina inlägg och sedan dela dina inlägg på sina egna sidor. Eftersom ett allt större antal människor delar dina inlägg, känner Facebooks algoritmer igen dina inlägg lättare, eftersom de syns i dina nyhetsflöden mer regelbundet och utvecklas en viral trend som lockar fler människor till ditt företag.

Personliga siddelningar

Även om företag delar innehåll till allmänheten, delar många företagsägare också sitt affärsinnehåll via sin personliga sida för att nå anslutningar som kanske inte finns på din företagssida.

Om dina personliga Facebook-inställningar är inställda på höga sekretessinställningar kommer inte din familj och vänner att kunna dela innehållet; de kan bara läsa det. Facebook-inställningar inkluderar också alternativ för delning av sekretess, som ställs in när skaparen först publicerar inlägget.

När du skapar ett inlägg har du möjlighet att dela det till din tidslinje eller att dela det till nyhetsflödet. Du måste dela den till ditt nyhetsflöde.

Om dina inläggsinställningar är “Vänner” kan bara du dela inlägget och vänner kan läsa det. Ingen kan dela det. Ändra den här inställningen med ikonen bredvid beskrivningen till Offentlig. Det är nu ett delbart inlägg.

Andelar på affärssidor

Affärssidor/företagssidor ger dig samma alternativ att dela men skickas automatiskt till nyhetsflödet för att anhängare och allmänheten ska se. Där många företagsägare blir förvirrade och tappar förmågan att dela inlägget är när de delar företagssidans inlägg till sin personliga sida som underhålls som privat eller vänner.

Även om det ursprungliga inlägget kan delas kan du behöva justera inställningen så att andra kan dela den från sina sidor efter att du har delat inlägget från ditt företag till en personlig sida.

Varning

Blanda inte en affärssida med en grupp. Vissa grupper är utformade för att vara hemliga, privata eller stängda. Dessa är utformade för sekretessändamål, och även om de ses av medlemmar, kan de inte delas utanför gemenskapen.

Leave a Reply

Related Posts