Råkade ta bort Inlägg på Facebook – Återställa Borttaget Inlägg på Facebook

Råkade ta bort Inlägg på Facebook – Återställa Borttaget Inlägg på Facebook

Kan man återställa all information som du publicerade och raderade från din Facebook-tidslinje?

Detta är precis vad vi ska gå igenom i denna artikel.

Klicka på ‘Ladda ner en kopia av dina Facebook-data’.

Och klicka sedan på “Starta mitt arkiv”.

Du kan nu spåra din Facebook-historik, från och med den dag du arkiverade.

Efter det är allt du behöver göra att vänta.

Facebook är den största sociala medieplattformen och används av miljontals människor för att uppdatera foton dagligen. Det finns dock tillfällen när vi kan sluta förlora våra sparade bilder från Facebook av olika skäl.

Kan du återställa borttagna Facebook-foton?

Innan vi fortsätter och diskuterar saker som att återställa raderade bilder från Facebook är det viktigt att täcka några grunder.
Vad händer med de raderade bilderna på Facebook?

Facebook är en social nätverksplattform där du kan lägga upp dina bilder och hantera album. När du tar bort ett foto (eller ett album) tas det helt enkelt bort från Facebook och dina vänner kan inte komma åt det längre.

Var hamnar borttagna foton på Facebook?

Bilderna kommer inte längre att finnas tillgängliga på Facebook efter radering – varken du eller dina vänner kan komma åt dem nu. Även om de går till dess URL får de en uppmaning om att innehållet inte längre är tillgängligt.

Kan du återställa raderade Facebook-foton?

Även om det inte finns något definitivt svar eller försäkran kan du prova några Facebook-fotoåterställningslösningar för att få tillbaka dina data. Vi har listat några av dessa lösningar för att återställa raderade Facebook-foton i nästa avsnitt.

Återställ borttagna Facebook-foton på olika sätt

Nu när du vet att det är möjligt att återställa raderade foton från Facebook, låt oss diskutera några av dessa genomförbara lösningar i detalj.

Hitta borttagna foton från Facebook-arkivet

Du kanske inte vet det här, men Facebook håller reda på allt medieinnehåll som du publicerar och behåller det arkiv. Därför, om du nyligen har tagit bort något från Facebook, är chansen att du kanske kan hämta det från arkivet. Men du måste spendera lite tid på att skanna dina data manuellt för att hitta borttagna Facebook-foton. Följ dessa steg för att lära dig hur du får tillbaka raderade Facebook-foton från sitt arkiv:

Steg 1. För det första loggar du bara in på ditt Facebook-konto och går till inställningarna från ikonen i det övre högra hörnet.

Steg 2. Bläddra nu till dina allmänna kontoinställningar och klicka på länken “Ladda ner en kopia” längst ner i gränssnittet.
Ladda ner Facebook-data

Steg 3. Facebook laddar en dedikerad sida som informerar dig om arkivet och hur du använder det. Klicka bara på ikonen “Ladda ner” och behåll en stabil internetanslutning för att spara arkivfilen.

Steg 4. Till slut är det bara att öppna filen, högerklicka och extrahera den till en säker plats. Därefter kan du bara bläddra bland dina arkiverade data och hitta de raderade Facebook-bilderna manuellt.

Återställ raderade Facebook-foton från en säkerhetskopia

Om du redan har behållit en tidigare säkerhetskopia av dina foton kan du bara återställa dina borttagna Facebook-foton därifrån. Många föredrar att ta säkerhetskopian på en extern hårddisk. Du kan bara ansluta hårddisken till din dator för att hitta de raderade Facebook-bilderna där.

Förutom det kan du också kontrollera din Google Drive, iCloud eller något annat molnlagring för att kontrollera din säkerhetskopia. Om du använder Mac kunde du ha tagit en säkerhetskopia med Time Machine.

Du kan bara ansluta Time Machine-enheten, starta applikationen och bläddra i den för att utföra borttagna Facebook-bilderåterställning.

Återställning av Facebook-foton

Efter att ha lärt dig hur du återställer raderade foton från Facebook skulle du kunna hämta dina förlorade medier tillbaka. Bortsett från det skulle jag överväga att gå igenom dessa smarta förslag och vanliga frågor.

Vad händer med dina foton när du tar bort Facebook?

Nåväl, Facebook kommer inte att ta bort dina foton direkt och skulle till och med erbjuda ett alternativ att inaktivera ditt konto istället. Om du precis har inaktiverat ditt konto kan du logga in igen när du vill. Om du har raderat det permanent, kommer dina foton bara att finnas tillgängliga de närmaste 30 dagarna på servern.

Hur länge kommer Facebook att spara mina raderade data?

Om dina data har tagits bort, kommer de att bevaras i Facebook-arkivet. Helst beror det på vilken typ av data du har tappat bort. I de flesta fall kommer dina data att bevaras de närmaste 90 dagarna. Men om du inte vidtar några åtgärder kommer den automatiskt att raderas.

Hur skyddar jag din Facebooks säkerhet och integritet?

För att skydda ditt Facebook-konto från att bli hackad eller äventyras, överväg dessa förslag:

  • Se till att du har ett starkt Facebook-lösenord som skulle vara svårt att knäcka
    Fortsätt ändra ditt Facebook-lösenord var 3-4: e månad
  • Stäng av automatiskt sparande av dina Facebook-referenser i din webbläsare
  • Gå till dina Facebook-inställningar och kontrollera de aktuella sessionerna
  • Logga ut från Facebook från alla enheter du inte längre använder aktivt från dess säkerhetsinställningar
  • Aktivera också tvåfaktorautentiseringen på din Facebook för att se till att ingen kan komma åt ditt konto utan din tillåtelse.

Leave a Reply

Related Posts