Kan du Skapa ett till Facebook konto?

Kan du Skapa ett till Facebook konto?

Facebook är en online social medieplattform som tillåter användare att lägga till vänner, utbyta meddelanden, dela foton och videor, och uppdatera status och skicka länkar och liknande. Facebook kan nås med vilken enhet som helst från mobiltelefoner, smartphones till bärbara datorer, datorer och iPad.

För att kunna använda Facebook de enda förutsättningarna är en enhet som är kompatibel med internet och internetanslutning.

För att registrera sig på Facebook behöver en person ett konto. För att registrera dig behöver du bara en e-post som du kan skapa via någon av gratis e-postleverantörer som Gmail, Hotmail och Outlook, om du ännu inte har en mail.

Men om du har ett konto undrar du säkert om du kan skapa ett till Facebook konto.

Skapa-facebook-konto

Vad är behovet av ett andra facebook-konto?

Många använder Facebook för vissa officiella ändamål, men problemet uppstår när de behöver sin integritet med familj och vänner. I så fall rekommenderas det att skapa ett andra facebook-konto för familjen och vännerna och skapa ett annat facebook-konto för officiell användning. Det bästa är att båda profilerna håller sin individualitet. Ingen av kontaktens foton eller annan information delas.

Låt oss nu förstå hur man skapar ett andra Facebook-konto. Följ följande steg för att skapa ett andra facebook-konto:
Steg 1: Registrera dig för en e-postadress. Om du redan har en mail som inte har har använts för att skapa ett annat Facebook-konto så kan du också använda det e-postmeddelandet.

Steg 2: Besök Facebooks hemsida, det vill säga www.facebook.com. Registrera dig för ett nytt Facebook-konto genom att fylla i uppgifterna som börjar med att fylla i ditt namn (första såväl som sista), följt av e-post-id, födelsedatum och lösenord som du tycker är lämpligt enligt dig. Du kan också registrera dig med ett unikt telefonnummer. Numret borde inte ha använts tidigare för att registrera dig för Facebook-kontot.

När du har angett lösenordet kommer du att bli ombedd att ange det igen för att bekräfta om du skrev rätt önskat lösenord. Nu när du är redo att ha två Facebook-konton klickar du på registreringsknappen. Detta indikerar att du samtycker till Facebooks policys och att information som du angav är sant.

Steg 3: Bekräfta kontouppgifterna, det vill säga oavsett e-post-id eller telefonnummer som du har angett. Om du registrerade dig med mobilnumret bekräftar du genom att ange koden som du fick via text på samma nummer. Om via e-post skickas verifieringslänken till det e-post-id som du använde för att registrera.

Steg 4: Nu när ditt konto har bekräftats kan du framgångsrikt få tillgång till alla funktioner på Facebook. Nu kan du enkelt lägga till detaljer i din profil. Gilla, lägg till profilbilden och arbete och andra intressen. Du kan lägga till vänner med hjälp av funktionen “personer du kanske känner”.

I korthet, genom att följa dessa enkla steg kan du ställa in andra facebook-konto och njuta av integriteten och familjetiden. Chatta med dina vänner och familj utan att avbrytas av officiella kontakter.

Leave a Reply

Related Posts