Hur Skapar jag en Plats på Instagram?

Hur Skapar jag en Plats på Instagram?

När du har lagt uppp ett inlägg på Instagram har du säkert funderat någon gång på hurvida det är möjligt att skapa en egen plats på Instagram. Är det möjligt att göra det, kanske du undrar? Och om ja, hur gör du i sådant fall?

Geolocation, eller platstjänster på Instagram är inte bara en rolig funktion, men det kan även visa sig vara ett utmärkt marknadsföringsverktyg som kan kommunicera information om ditt affärsprojekt till andra användare.

Så med det sagt, hur skapar du en plats på Instagram?

Instagram-konton kan lägga till eller skapa en anpassad plats. Om du har ett Instagram-konto och inte redan har lagt till anpassade platser lär vi dig hur i denna artikel.

Vad är poängen med att lägga till en plats på Instagram?

Eftersom Instagram är en smart plattform som du kan använda för att lägga upp innehåll som du vill att andra ska se, kommer du sannolikt, åtminstone då och då, att lägga till platser till dina inlägg.

Anledningen till detta är att ju fler platser du lägger till ditt konto desto större publik kommer du att nå. Ju bredare publiken är, desto fler potentiella följare får du. Om du har ett företag som du vill marknadsföra genom Instagram är detta viktigt.

Hur du lägger till och skapar nya platser på ditt Instagram-konto

Du hittar många olika tekniker på webben för att lägga till nya platser på Instagram, men vi har funnit att det enklaste sättet är att uppdatera din plats i samband med ditt Facebook-konto. Följ bara dessa steg-för-steg-instruktioner:

  • Du måste vara inne på ditt Facebook-konto för att starta processen.
  • Högst upp på din Facebook-sida ser du länken “Incheckning” som du ska klicka på.
  • Låt locklåset på tangentbordet vara låst i fältet “lägg till din plats”.
  • Klicka nu på “Lägg till” -knappen, som bör ligga nära sökresultatens botten.
  • Välj en kategori som du vill använda platsen på och klicka på “Skapa”
  • Nu vill du verifiera att platsen är korrekt.
  • Använd sökfiltrering.
  • Välj vilken typ av plats det är.

Som du ser är det inte så svårt att skapa en plats på Instagram.

Nu när du har kommit på idén om att lägga till platser på Instagram kanske du vill fortsätta att göra det genom att lägga till fler platser eller till och med flera platser. Om du har ett företag som har många platser, är detta, tex relevant. Ju synlighet du blir, desto fler potentiella kunder får du.

Leave a Reply

Related Posts