VELOCE

1407 Posts
Hur Sparar man Bilder från Instagram?

Hur Sparar man Bilder från Instagram?

Hur Sparar man Bilder från Instagram? Ibland kanske du ser en bild på Instagram som du vill spara. Detta kan vara en bild i ditt flöde, eller  en bild som du får skickad till dig. Men när det kommer till Instagram är det inte altid helt uppenbart hur man spara en bild från Instagram. Hur du sparar Instagram-foton Det finns faktiskt ett antal metoder för att spara ett foto på Instagram, vilket också beror på var du sett bilden. Spara på Instagram-samlingar Skärmdump från din enhet Ladda ner ett foto till din enhet Hur man sparar ett foto taget med…
Read More
Hur Växlar man Till Personligt Konto på Instagram?

Hur Växlar man Till Personligt Konto på Instagram?

Hur Växlar man Till Personligt Konto på Instagram? Instagram har många praktiska funktioner för dig som använder plattformen för affärsändamål. Under de senare åren har Instagram jobbat hårt med att göra Instagram mer attraktivt för företag att använda. Det är trots allt företag som använder Instagram som finansierar plattformen när de köper reklam. En av funktionerna som Instagram presenterade för företag var "Analtytics" eller "Insights" vilken helt enkelt låter dig mäta statistik på Instagram för att bättre förstå de resultat du genererar. Denna funktion, till exempel är bara tillgänglig om du har ett företagskonto på Instagram. Men vad händer om…
Read More
Ta Bort en Grupp På Facebook – Så Gör Du!

Ta Bort en Grupp På Facebook – Så Gör Du!

Ta Bort en Grupp På Facebook - Så Gör Du! Det kan finnas tillfällen då du måste avbryta eller ta bort din Facebookgrupp eller någon av dina andra sociala medie profiler på grund av en rad olika anledningar. Detsamma gäller Facebook-grupper. Även om Facebook-grupper är en värdefull tillgång för ditt företag och för många andra syften, kan de också visa sig vara ett hinder om de inte hanteras korrekt. Du kanske till och med behöver ta bort din Facebook-grupp om de gör mer skada än nytta för ditt varumärke eller syfte. Att ta bort din Facebook-grupp är ett stort beslut,…
Read More
Hur Tar man Bort Chatt på Instagram?

Hur Tar man Bort Chatt på Instagram?

Hur Tar man Bort Chatt på Instagram? Instagram chatten är även känd som "DM" "Direct Messages" eller på Svenska "Direktmeddelanden". Detta är en funktion inne i Instagram appen, och det är här man skickar meddelande och chattar med andra användare på Instagram. Kan du radera direktmeddelanden på Instagram? Det korta svaret: JA. och så gör du det. Anledningen till att du är här kanske är att du undrar hur du tar bort direktmeddelanden från Instagram som du har skickat till någon? Om du vill ta bort direktmeddelanden från Instagram som du har skickat till någon, finns det framförallt ett "huvudsakligt"…
Read More
Hur Gör man Privat Konto på Instagram?

Hur Gör man Privat Konto på Instagram?

Hur Gör man Privat Konto på Instagram? Instagram-profiler kan ses på Instagram-appen för mobila enheter och på webben, men vad andra ser beror på inställningen för dina foton, inte en allmän profilinställning. Om dina inlägg är offentliga kan vem som helst se din profil. Men om dina inlägg är inställda på privat kan bara inloggade användare som du tidigare har godkänt se ditt innehåll. Ändra din fotoinställning för att justera vem som kan se din profil och dess innehåll. Ställ in ditt Instagram-konto till privat När du gör det kommer alla som redan följer dig fortfarande att följa dig. Men…
Read More
Så Byter du Profilbild på Facebook Utan att det Syns

Så Byter du Profilbild på Facebook Utan att det Syns

Så Byter du Profilbild på Facebook Utan att det Syns Om du någon gång har bytt profilbild har du märkt att denna ändring hamnar högt upp i folks nyhetsflöden vilket innebär att ALLA ser att du bytt profilbild och interagerar med inlägget. Men om du vill byta profilbild utan att någon ser, och utan att de interagerar med din nya profilbild? Är det möjligt? Som tur är är Facebook i allmänhet ganska bra på att låta dig konfigurera dina integritetsinställningar, men det finns fortfarande några brister. Ett av de vanligaste "problemen" är bristerna när det kommer till att uppdatera din…
Read More
Så Delar du ett Inlägg på Facebook!

Så Delar du ett Inlägg på Facebook!

Så Delar du ett Inlägg på Facebook! Det är skillnad på att "posta" ett inlägg på Facebook och att dela ett inlägg. Dessa bör inte blandas ihop. När du postar ett inlägg på Facebook (även kallat dela inlägg på Facebook), så skapar du ett inlägg där du själv delar innehållet, till exempel striver några rader, lägger ut en video eller bild som du tagit.. Men på Facebook finns det även någonting som heter dela ett inlägg på Facebook. Detta innebär helt enkelt att du sprider, delar, ett inlägg som någon annan har lagt ut, och delar det med dina följare…
Read More
Så Blockerar du Någon på Facebook!

Så Blockerar du Någon på Facebook!

Så Blockerar du Någon på Facebook! Det finns olika sätt att "bli av" med vänner på Facebook. Och olika metoder ger olika resultat. Att blockera någon är mer allvarligt än att ta bort dem som vän dem. När du blockerar någon kommer de inte längre att kunna göra saker som att tagga dig i inlägg eller se inlägg på din tidslinje. Om du är vänner när du blockerar dem kommer det automatiskt att ta bort dem som vän. Med det sagt bör du tänka efter noga innan du gör detta val. Om du vill blockera någon blir du glad av…
Read More
Så Avföljer du Någon på Instagram!

Så Avföljer du Någon på Instagram!

Så Avföljer du Någon på Instagram! Det finns inget sätt att sluta följa alla du följer på en gång. Dessutom begränsar Instagram antalet användare du kan sluta följa för att minska spam, och därför är det begränsat till cirka 200 följningar per timme. Om du vill sluta följa alla du följer på Instagram sluta följa cirka 200st i taget, och vänta sedan till nästa timme innan du fortsätter igenom. Att sluta följa någon på Instagram är enkelt och går extremt fort. Såhär gör du: Logga in på Instagram och tryck sedan på "Profil" -knappen. Tryck på rutan "följande" som visar antalet…
Read More
Hur Checkar Man In på en Plats på Facebook?

Hur Checkar Man In på en Plats på Facebook?

Hur Checkar Man In på en Plats på Facebook? Vad är exakt Facebook-platser? Detta är en platsbaserad tjänst som låter dig dela dina platser med människor i ditt sociala nätverk. Den introducerades ursprungligen för iPhone, men kan också användas på andra mobila enheter som Android. Ladda ner Facebook-applikationen till din smartphone för att använda den. Om din smartphone har ett GPS-system och använder platstjänster (och du har dem aktiverade), för att bestämma din plats, kan du checka in. Om du inte har GPS i telefonen eller om du vill komma åt platser från din dator kan du använda webbplatsen touch.facebook.com.…
Read More