Hur Stänger man av Kommentarer på Facebook

Det kanske finns en tid när du vill hindra någon eller alla från att svara eller publicera något på din Facebook-sida. Notera dock att det är skillnad på en Facebook sida och en Facebook profil.

Om du vill stänga av kommentarer på Facebook, är tillvägagångssätten för detta varierande. I denna artikel går vi igenom olika metoder.

Så stänger du av inlägg på ett Facebooksida

Om du vill vara den enda som kan göra inlägg på en Facebooksida kan du följa dessa enkla steg. Notera att detta är en Facebooksida och därför inte direkt en Facebook kommentar.

1. Först måste du vara på din Facebook-sida. För att komma dit, titta bara på sidofältet till vänster på Facebook-hemsidan. Överst ser du en kategori som heter ‘favoriter’. Hitta namnet på sidan du vill redigera och klicka på den. Vanligtvis kommer din sida att vara i den här kategorin, men du kan också hitta den i ‘sidflödet.’ Hitta den fliken genom att bläddra ner mer.

2. När du har omdirigerats till din sida klickar du på “inställningar” längst upp till höger på skärmen.

3. Den första inställningsfliken på vänster sida kallas ‘allmän’. Se till att klicka på den om du inte redan är där.

4. Det fjärde alternativet nerifrån kallas “besökarposter.” Klicka på knappen “redigera” till höger om det och det avsnittet kommer att utvidgas.

5. Klicka på den vita cirkeln till vänster om ordet “inaktivera inlägg av andra personer på sidan.” Klicka sedan på “spara ändringar” och då är du redo!

Du kan när som helst gå tillbaka och aktivera den här förmågan för andra människor. Det här är din sida och du har rätt att göra vad du vill med den. Se till att du är bekant med alla inställningar för din sida eftersom du vill kunna konfigurera sidan på ett visst sätt. Alla kontroller är till hands, så du börjar börja spela med dina alternativ.

Det där var hur du stänger av inlägg på en Facebooksida, men hur stänger du av kommentarer på en Facebook profil?

Hur stänger jag av kommentarerna på mina inlägg på Facebook?

Facebook tillåter inte dig att stänga av kommentarer på dina inlägg – vare sig det är offentligt eller privat. Funktionen är tillgänglig i grupper, men Facebook har ännu inte möjliggjort denna funktion för personliga profiler.

Hur kan jag förhindra att en vän kommenterar mina Facebook-inlägg?

Om du bara är intresserad av inlägg kan du välja att lägga till användaren / användarna i en anpassad uteslutningslista. För att göra det, klicka helt enkelt på vänner att utesluta innan du skriver ett inlägg och lägg till vännen i listan.

Men om du funderar på att utesluta en vän från alla dina offentliga inlägg – inklusive profilbilder – beklagar vi att du informerar dig om att Facebook inte har aktiverat funktionen ännu. Det är verkligen en mycket efterlängtad funktion, så det är ganska märkligt att se att Facebook inte har gjort denna funktion möjlig än.

Leave a Reply

Related Posts