Växla Mellan Konton på Facebook – Så Gör Du!

Växla Mellan Konton på Facebook – Så Gör Du!

Oavsett om du kommer att ha fler än ett Facebook-konto eller delar dator med familj och vänner, vill du veta hur du växlar mellan Facebook-konton. Som tur är har Facebook gjort det enkelt att växla mellan dina konton på Facebook på ett snabbt och enkelt sätt.

Växla mellan konton på klassiska Facebook

När du är inloggad på Facebook ser du en kontoväxlarknapp mellan meddelanden och snabb hjälp.

Tryck på knappen och klicka sedan på Lägg till konto.

Ange ditt användarnamn och lösenord och klicka på Logga in. Om du tidigare markerat Kom ihåg lösenordet, kommer du inte behöva ange ditt lösenord när du byter konto. Om du inte har markerat Kom ihåg lösenord får du en uppmaning att ange lösenordet i ditt konto.

Medan du klickar på knappen växla konto måste du se varje konto. Du vet vilka av dina Facebook-konton som nyligen är igång via det gröna märket.

Om du vill ta bort ett konto från din dator, klicka på den lilla grå X-symbolen i vinkeln på din profilbild.

Växla mellan konton på nya Facebook

När du är inloggad på Facebook klickar du på knappen Konto efter meddelanden.
Välj Byt konton och gör sedan valet Logga in på ett annat konto.

Ange ditt användarnamn och lösenord och klicka på Logga in. Om du tidigare har markerat Kom ihåg lösenordet, har du inte fått råd om att ange ditt lösenord när du byter konto. Om du inte har markerat Kom ihåg lösenord får du en uppmaning att ange lösenordet i ditt konto.

Medan du klickar på knappen Byt konto måste du se varje konto. På nya Facebook finns det ingen synlig markör för kontot du är på.

Om du fattar ett beslut om att du vill ta bort ett konto från din dator, gå till Byt konto och klicka sedan på X för att få rätt kontoidentifiering.

Håll dig säker när du byter Facebook-konton

Eftersom du har valet att alltid skriva in ditt lösenord när du byter profil, visar sig detta val vara användbart för familjemedlemmar som delar en dator. Facebook låter dig dessutom ladda upp upp till tio konton genom att använda kontoäxlarfunktionen.

När du har lagt till mer än ett konto är det snabbt och enkelt att växla mellan konton på Facebook. Det skulle möjligen helt enkelt vara en lätt egenskap, men det är säkert en som kan göra dina livsstilar så mycket enklare. Liksom användningen av Facebook för att planera en matchning, och här skapar du tillfällen på Facebook

Sekretess vid växling mellan konton på Facebook

Om din dator delas med flera användare rekommenderas det att du inte markerar kryssrutan Kom ihåg lösenord för att ange lösenord varje gång du loggar in eller byter Facebook-konto. Detta kommer att begränsa andra användare att öppna ditt konto utan att veta lösenordet.

Funktionen är också bra om du har ett separat Facebook-konto för jobbet. Med detta kan du hålla dina personliga och professionella saker åtskilda.

Byt snabbt Facebook-konton

När du har lagt till alla dina Facebook-konton använder du den här kontoväxlingsfunktionen för att snabbt byta Facebook-konto. Funktionen är enkel men det kan göra hela ditt liv så enkelt.

Kan man ha flera Facebook konton på samma mail?

Det är inte tillåtet att ha flera Facebook-konton med samma e-postadress eller mobilnummer. Enligt Facebooks användarvillkor är det förbjudet att skapa flera konton med avsikt att lura eller skada andra användare. Om du har flera konton med samma e-postadress eller mobilnummer kan Facebook avaktivera eller radera dem utan förvarning.

Men om man verkligen behöver ha flera konton för olika syften, kan man skapa ett nytt e-postkonto och använda det för att registrera ett nytt Facebook-konto. Det är viktigt att notera att det kan finnas vissa begränsningar på vad man får göra med flera konton, som exempelvis begränsningar på hur många vänförfrågningar man får skicka eller hur många grupper man får gå med i.

Hur lägger man till ett till konto på Facebook?

För att skapa ett nytt konto på Facebook, följ dessa steg:

 1. Gå till Facebooks startsida (www.facebook.com)
 2. Klicka på knappen “Skapa nytt konto”
 3. Fyll i dina uppgifter, såsom namn, e-postadress eller mobilnummer och lösenord.
 4. Klicka på knappen “Skapa konto”
 5. Följ instruktionerna för att verifiera ditt konto, det kan vara genom att skicka en verifikationskod till din e-post eller mobiltelefon.
 6. Börja bygga upp ditt konto genom att lägga till vänner, följa sidor och grupper, och publicera innehåll.

Du kan skapa ett nytt konto med en annan e-postadress eller mobilnummer än det du använde för ditt första konto. Det är viktigt att notera att det kan finnas vissa begränsningar på vad man får göra med flera konton, som exempelvis begränsningar på hur många vänförfrågningar man får skicka eller hur många grupper man får gå med i.

Leave a Reply

Related Posts

 • Effektivisera ditt Skrivande med Ai: En Introduktion till Tolio Skrivverktyg

 • Locka kunder med griffeltavlor

 • Välja LMS eller LXP?

 • Kasino Spelautomater dedikerade till köket

 • En Guide till Spel Online – Tips & Råd

 • De topp 5 industrier som leder den digitala revolutionen