Så Får du Tillbaka ett Raderat Instagramkonto!

Så Får du Tillbaka ett Raderat Instagramkonto!

För influencers och marknadsföring är Instagram för närvarande den bästa plattformen för sociala medier. Populariteten på Instagram växer och du kan förmedla ditt innehåll till det största antalet människor.

Om du bryter mot Instagrams villkor kan ditt konto inaktiveras eller kanske raderas. En av de värsta sakerna är att Instagram aldrig informerar användaren varför deras konto är inaktiverat eller raderat, så det gör det svårt att förstå varför det händer.

Om ditt konto har blivit raderat eller inaktiverat blir du glad över att höra att det generellt sett inte är så svårt att få tillbaka ditt konto.

Varför Instagram inaktivera konto?

Det råder ingen tvekan om de strikta policyerna och villkoren för Instagram. Om du inte läser och följer dessa policyer och villkor kan du riskera att få ett inaktiverat konto. Instagram inaktiverar inte konto direkt. Normalt tar de bort ditt inlägg som bryter mot dem. Om du upprepar misstaget flera gånger kommer de slutligen att inaktivera ditt konto. När du publicerar kan du visa R-betygsatt innehåll till dina följare. Instagram är en ren plattform för sociala medier, och det är därför inte alla typer av innehåll som är lämpliga för publicering.

När Instagram inaktiverar ditt konto kommer det att loggas ut automatiskt och du blir ombedd att logga in igen. När du loggar in igen visar det att ditt konto är inaktiverat eftersom du bryter mot villkoren för Instagram. Om du skickar någon en olämplig bild, meddelande, eller video kan de också inaktivera ditt konto för det. All olaglig aktivitet, grafiskt våld, hatbrott och R-betygsinnehåll kan leda till att ditt konto blir inaktiverat.

Hur man aktiverar ett inaktiverat Instagramkonto

När du loggar in, om ditt konto visar det inaktiverade meddelandet, är det enda du kan göra att trycka på ikonen Lär dig mer. I Lär dig mer får du vägledning om hur du kan aktivera kontot på legitima sätt. Det kan ta tid att aktivera kontot när du har ansökt om begäran.

Öppna appen och logga in igen. När du har loggat in igen ser du ikonerna för “lära sig mer”. Klicka på ikonen Läs mer och bläddra ner till en begäran om granskning. I granskningen av begäran måste du ange namnet och andra detaljer för ditt konto. I den sista kolumnen måste du göra en begäran om att aktivera ett konto i dina ord, och i slutändan ska du lova dem att du inte kommer att upprepa samma misstag igen.

Du kan också helt enkelt vädja dig på hjälpcentralsidan på den officiella Instagram-sidan. Ange bara dina ord i fältet för att skapa ett Instagram-konto igen. I området måste du återigen be om ursäkt för ditt fel och be dem att aktivera kontot. De kan be om verifiering, och i det kan de be om en selfie-bild. Det kan ta några dagar att få ett svar från Instagram, eller så aktiverar de bara ditt konto utan någon varning.

Om ditt Instagramkonto har tagits bort helt och inte inaktiverats

När ditt Instagram-konto har tagits bort och det inte finns någon information om ditt Instagram-konto du kan inte få tillbaka det.

Det finns inget sätt att få tillbaka ett raderat konto, men du kan skapa ett annat konto med samma e-post och nummer. Om du ger ditt konto till någon för att få åtkomst och de tar bort kontot, finns det inget sätt som du kan få tillbaka ditt konto. Från nästa gång bör du vara mer försiktig när du ger någon inloggning till ditt konto.

Så här återaktiverar du ditt Instagramkonto

Att återaktivera Instagram är inte en svår uppgift. Om du inaktiverar ditt konto för att ta lite paus så kan du återaktivera ditt konto med ett enkelt steg. För att återaktivera kontot måste du komma åt stationär dator.

För att aktivera det inaktiverade kontot måste du bara logga in igen för att få tillbaka det. Det kan begära din verifiering, som e-postadressen till ditt mobilnummer. Du måste ange den i den nödvändiga kolumnen för att återaktivera. När du har aktiverat kontot igen läser du bara villkoren och policyn som kan ha ändrats.

Leave a Reply

Related Posts