TikTok Spärrat Konto – Här är Lösningen!

Har TikTik spärrat ditt konto?

Den främsta anledningen till detta är att TikTok för en tid sedan gjorde sig skydlig till att bryta Children’s Online Privacy Protection Act (COPPA).

TikToks lösning var att förbjuda videodelningsfunktioner från alla konton med listade åldrar under 13 år. Men många problem uppstod med användare och deras tillgång till konton.

Många hade problem såsom att inte kunna fylla i rätt år och var tvungna att använda innevarande år eller få som inte brydde sig om födelsedatumet när de registrerade sig eller liknande. Detta resulterade i att dessa fick sina konton direkt raderade eller fick sitt TikTok-konto låst.

Många personer som inte hade verifierat sin ålder hade också uppmanats att skicka in en kopia av sitt ID.

Om Tiktok har spärrat ditt konto föreslår TikTok att göra följande:

Profil -> Sekretess och inställningar -> Rapportera ett problem -> Kontofråga -> Lägg till en e-post -> Ange problemet -> Vänta tills supporten når ut.

Men hur ska du göra detta när du först har fått ditt TikTok-konto spärrat?

Vi kan bara be dig att kontakta dem vid denna tidpunkt. Utöver detta finns det inte mycket vi kan göra just nu.

Ha dock i åtanke att det finns många olika anledningar till att TikTok spärrar ditt konto.

Tik Tok-plattformen fungerar med ett automatiskt anti-spam-system som kan utlösas av ett antal olika anledningar. Det är därför TikTok uppmuntrar användare att inte ladda upp profilbilder som innehåller Tik Tok-logotyp eller krona. Dessutom kommer beskrivningar som innehåller nyckelorden “gratis funktion / fan / krona” också utlösa deras anti-spam-system.

Dessutom kommer inlägg av en stor mängd gillanden och kommentarer inom en kort tidsperiod att inaktivera kontot från vissa funktioner under en period på 24 timmar.

Om du får ett meddelande om “Åtkomst avstängd för detta konto” och tror att det är ett misstag, vänligen maila ditt användarnamn tillsammans med all relevant information angående användningen av det aktuella kontot till antispam@tiktok.com. De kommer låsa upp ditt konto manuellt när informationen har verifierats av deras team.

Leave a Reply

Related Posts