Så Tar du Bort en Vän på Facebook – Komplett Guide

Så Tar du Bort en Vän på Facebook – Komplett Guide

Facebook, en välkänd webbplats för socialt nätverk, erbjuder plattformar för användare över hela världen för att nätverka och kommunicera med andra. Att lägga till fler och fler vänner och dela med sig av egna inlägg är nyckelåtgärder som görs här.

På Facebook fungerar allt smidigt tills det uppstår felaktighet såsom att reta andras känslor.

I ett sådant scenario har användare ett gränsalternativ för att radera sådana felaktiga personer från din vänlista på Facebook. Kanske har du blivit ovän med någon, eller helt enkelt bara inte vill att de ska se dina inlägg.

Men hur tar du bort vänner på Facebook?

Om du vill ta bort tillagda vänner på Facebook så följ dessa enkla steg:

  1. Först logga in på ditt Facebook-konto
  2. Hitta nu namnet på vännen i sökrutan som du vill ta bort.
  3. Från att visa fullständig profil för den vännen, klicka på vänner-knappen på översidan
  4. Välj ta bort vän i rullgardinsmenyn.
  5. Välj här alternativet – Ta bort från vänner i nästa fönster ta bort vän på Facebook
  6. Klicka till sist på OK-knappen för att ta bort vännen för alltid från dina Facebook-kontot vänlista.

Metod 2

  1. Klicka på “Konto” längst upp till höger på skärmen
  2. Klicka på “Redigera vänner” (första alternativet under din profilbild)
  3. Klicka på “Vänner” under vänster sidofält under avsnittet “Listor”.
  4. Hitta de vänner som du vill ta bort (du kan behöva klicka på pilarna längst upp eller längst ner i listan) och klicka på “X” -knappen till höger.
  5. Ett meddelande dyker upp med frågan om du verkligen vill ta bort dem. Klicka på “Ta bort”.

Om du vill blockera någon så att de inte kan kontakta dig alls:

  1. Klicka på “Sekretessinställningar” under “Konto” -knappen längst upp till höger på skärmen
  2. Klicka på “Redigera dina listor” under avsnittet “Blockera listor” längst ner på sidan.
  3. Skriv in namnet eller e-postadressen för personen du vill blockera och klicka på motsvarande “Blockera den här användaren” -knappen.
  4. Om du vill avmarkera dem senare, följ samma steg, men klicka på länken “(ta bort)” bredvid deras namn / e-postadress i listan.

Leave a Reply

Your email address will not be published.

Related Posts