Så Delar du Inlägg från Facebook Grupper

Så Delar du Inlägg från Facebook Grupper

Varför delningsknapp saknas i facebook-gruppen? Många människor skapar sina egna facebookgrupper men hittar problem med att dela-knappen saknas på sina inlägg de lägger till. Som du kan se i bilden nedan av Facebook-gruppinlägget visas inte delningsknappen.

Så svaret är att din grupp är “Stängd grupp” eller “Hemlig grupp” som sparad i dina gruppinställningar. För att få delningsknappen för varje inlägg du lägger till måste du ändra gruppinställningarna till ‘Offentlig grupp’‘. Följ stegen nedan för att göra din grupp till en ”allmän grupp”.
Steg 1. Logga in på ditt Facebook-gruppkonto och klicka på “Mer” och klicka sedan på “Redigera gruppinställningar”.

Steg 2. Ett fönster enligt nedan visas. Klicka nu på ‘Ändra sekretessinställningar’ under ‘Sekretess’.

Steg 3. När bilden som nedan visas klickar du på “Public” och sedan på “Confirm”.

Steg 4. Nu ändras inställningarna och din grupp kommer att kallas ‘Offentlig grupp’ som visas i bilden nedan.

Steg 5. Nu kan du se knappen ‘Dela’ visas på varje inlägg som visas i bilden nedan.

Hur man delar ett inlägg från en Facebook-sida till en Facebook-grupp

Kontrollera först att du är inloggad på ditt personliga Facebook-konto. Därifrån navigerar du till inlägget på din sida som du vill dela. Klicka på knappen “dela”.

Dela det här fotot i en grupp

Välj “i en grupp” i rullgardinsmenyn. Välj sedan den grupp du vill dela den med genom att skriva gruppens namn i textfältet. Välj bland de alternativ som visas. När du är nöjd med din bildtext klickar du på knappen “dela” längst ned i inlägget för att dela ett inlägg från en Facebook-sida till en Facebook-grupp.

Dela ett inlägg från Facebook grupper

Det är inte möjligt att dela inlägg från Facebook grupper som är privata. För att kunna dela inlägg måste gruppen vara öppen och allmän.

Leave a Reply

Related Posts