Meddelandeförfrågningar Facebook Messenger – Komplett Guide

Meddelandeförfrågningar Facebook Messenger – Komplett Guide

Facebook är en gigant när det gäller sociala medier och detta är faktiskt det sociala medienätverket med flest aktiva användare i världen. Strukturen har blivit mer och mer komplex under åren och nu är Facebook en plats där olika företag och varumärken finns för att öka medvetenheten om deras produkt eller tjänst.

Dessutom är Facebook och Messenger bra för att hålla kontakten med dina vänner, familj. Vissa saker kan dock förhindra att människor når dig eller kan hindra dig från att nå dem. Fortsätt läsa för att ta reda på mer om detta.

Hitta dolda meddelanden och filtrerade meddelandeförfrågningar

Facebook och Messenger har delat upp i två olika applikationer men du kan fortfarande använda Facebook från hemsidan för att chatta med dina vänner. Vissa meddelanden som skickas från personer som inte finns i dina vänlista når emellertid aldrig dig eftersom Facebook tillämpar olika filter och använder olika algoritmer för att avgöra vem som får och vem som inte kan skicka meddelanden till dig.

Detta kan vara ganska frustrerande för människor som just har börjat bli kända för vad de gör och som välkomnar dessa meddelanden eftersom de kan öka medvetenheten om deras skicklighet, produkt eller tjänst. De meddelas inte om dessa filtrerade meddelanden och folk ger ofta upp eftersom de inte får något svar från dig.

Lyckligtvis finns det ett enkelt sätt att fixa det här röran och få åtkomst till den här mappen, hitta meddelandena och verifiera meddelandelistan. Kolla in hur du får åtkomst till dessa meddelanden på olika enheter och operativsystem Facebook och Messenger support tillsammans med webbapplikationer.

Lösning 1 för att hittameddelandeförfrågningar på Facebook

Få åtkomst till dolda meddelanden och filtrerade meddelanden med webbplatsens webbsideplats.

Även om mer och mer Facebook-trafik genereras genom sina mobilappar är hemsidan fortfarande populär och tilltalande för användare på grund av att allt ligger precis där du behöver det och ett klick på skrivbordsplatsen tar dig till samma plats som tre klick på sina mobilappar.

Webbplatsen är dock något långsam och hela webbläsaren kan lagga eftersom surfningen på Facebook använder för mycket RAM. Låt oss ta reda på hur du får åtkomst till dessa dolda inkorgar genom att använda hemsidan.

 1. Besök Facebook officiella webbplats och logga in med ditt användarnamn och lösenord.
 2. Hitta meddelandesymbolen längst upp till höger på Facebook-sidan och klicka på den.
 3. En rullgardinslista över dina senaste meddelanden bör visas direkt nedan.
 4. Bredvid knappen “Senaste”, klicka på alternativet Meddelandeförfrågningar som ska navigera dina meddelanden till de som inte har vidarebefordrats till dig.
 5. Ta en titt på dessa meddelanden och försök hitta några av dem som du kanske behöver.
 6. Klicka på meddelandet som kan se intressant ut för dig eller som kan komma från några av de personer du träffade nyligen.
 7. Läs meddelandet och bestäm om du vill acceptera det. Om du gör det klickar du på knappen Acceptera nedan för att flytta det här meddelandet till din huvudinkorg.

Detta var den första dolda inkorgen på Facebook som visar meddelanden från användare som inte finns på dina vänlista. Det finns dock en annan hemlig meddelandemapp på Facebook där filtrerade förfrågningar finns.

Dessa meddelanden har avvisats av Facebooks algoritm. Om Facebooks algoritm misslyckas filtreras viktiga meddelanden men du kan komma åt dem genom att följa anvisningarna nedan.

 1. Klicka på meddelandeknappen längst upp på Facebooks hemsida.
 2. Klicka igen på knappen Meddelandeförfrågningar för att få fram den första inkorgsmappen.
 3. Längst ner i listan med meddelandeförfrågningar bör du kunna se knappen “Se filtrerade förfrågningar” -knappen. Klicka på den för att öppna mappen för inkorgen.

Det är faktiskt inte mycket du kan göra med dessa meddelanden eftersom de ofta är fulla av skadliga länkar, bilagor och annat innehåll som strider mot Facebooks användningsvillkor. Du kan dock välja att ta bort dem, arkivera dem, stänga av eller lämna konversationen helt.

Obs: Facebook har en ny policy där mobilanvändare inte kan komma åt sina meddelanden med mobilversionen av webbplatsen och det är därför finns det inte finns någon metod för att hantera problemet. När mobilanvändare besöker Facebooks mobilwebbplats och klickar på meddelandeknappen omdirigeras de automatiskt antingen till sin Messenger-app eller till Messenger’s Play Store eller App Store-sida.

Få åtkomst till Facebooks dolda mappar med Messenger-appen för Android

Android-användare är ganska mycket begränsade till att använda Messenger-appen för att få åtkomst till sina Facebook-meddelanden alls, vilket anses vara ett oförskämt drag av Facebook. Appen uppdateras dock ständigt och nya funktioner släpps ganska ofta.

Den senaste uppdateringen för Messenger-appen ändrade platsen för meddelandebegäran så vi har delat upp denna artikel i två delar. Först den aktuella versionen och den tidigare för personer som ännu inte har uppdaterat sin app.

Aktuell version av Facebook

 1. Öppna din Messenger-app genom att klicka på den från din appmeny på Android.
 2. Du kan se att appens design har förändrats mycket men denna uppdatering gjorde det lättare för oss att hitta det här alternativet.
 3. I den nedre menyn ska du se fem ikoner justerade horisontellt. Klicka på den som liknar den som är den sista till höger.
 4. Under Messenger / Active-menyn letar du efter meddelandeförfrågningsknappen och klickar på den.
 5. Ett nytt “fönster” bör öppnas med både de vanliga meddelandeförfrågningarna och de filtrerade förfrågningarna under.
 6. Med messenger-appen kan du se meddelandena från båda mapparna på ett ställe och du kan välja att avvisa meddelandet genom att klicka på x-knappen eller acceptera det genom att klicka på kryssmarkeringsknappen.

Tidigare versioner av Facebook appen

 1. Öppna Messenger genom att klicka på den.
 2. Öppna Inställningar genom att klicka på knappen längst upp till höger.
 3. Klicka på menyn och välj alternativet “meddelandeförfrågningar”.
 4. Detta öppnar den första mappen med dolda meddelanden där du kan se meddelandeförfrågningarna du har fått från personer som inte finns på din vinlista.
 5. Om du vill öppna de filtrerade meddelandena, leta upp knappen “Se filtrerade förfrågningar” och klicka på den för att se dessa meddelanden.
 6. Du kan också välja att acceptera eller ignorera dem beroende på vem som skickade dem.

Obs: Messenger låter dig också lägga till personer i din Facebook-vännerlista.

Öppna dolda meddelanden med iPhone / iPad Messenger-appen

Messenger- och iPhone-appar för iPhone och iPad är något annorlunda i design men det beror på de olika karaktärerna för Android- och iOS-operativsystem. I huvudsak är dessa mappar lätta att hitta på iOS också genom att följa anvisningarna nedan:

 1. Starta Messenger-appen genom att klicka på den från din startsida.
 2. På menyn längst ner i Messenger-appen bör du kunna se fem olika alternativ. Klicka på kugghjulsikonen med ”Inställningar”
 3. Välj alternativet under under Meddelanden och öppna meddelandeförfrågningar genom att klicka på den.
 4. Dina meddelandeförfrågningar ska visas och du kan välja precis vad du vill göra med dessa meddelanden. Om du vill komma åt de filtrerade förfrågningarna klickar du på alternativet “Se filtrerade förfrågningar”.
 5. Var noga med att inte klicka på några okända länkar och ladda inte ner några bilagor.

Få åtkomst till dolda inkorgar med Messenger-webbapplikationen

Messenger-webbplatsen är något ny och den erbjuder sina användare en chans att använda alla funktioner från Messenger-appen där i sin webbläsare med en liknande design och liknande funktioner. En av dessa funktioner är också möjligheten att se dina meddelandeförfrågningar så låt oss se hur exakt att dra nytta av detta.

Öppna Messenger officiella webbplats och logga in med samma referenser som du använder för Facebook (eller de som du bara använder för Messenger) och vänta på att den laddas.

Leta reda på kugghjulsikonen längst upp till vänster på Messenger-webbplatsen, klicka på den och välj Meddelandeförfrågningar.
Detta öppnar omedelbart dina meddelandeförfrågningar tillsammans med en knapp som gör att du kan öppna filtrerade förfrågningar och det ser på samma sätt ut som på din mobiltelefon.

Leave a Reply

Related Posts