We use cookies on our website to give you the most relevant experience by remembering your preferences and repeat visits. By clicking “OK, I Agree”, you consent to the use of cookies.

Så ser du Dina Blockerade Personer på Facebook

Så ser du Dina Blockerade Personer på Facebook

Facebook är en applikation för sociala medier med en av det högsta antalet användare från hela världen. Facebook låter människor dela bilder, videor, berättelser, nyheter, inlägg och mer. Det har idag växt sig till en av de största sociala medie plattformarna i världen.

För att lägga till en vän skickar du en vänförfrågan till en viss person och blir vänner så snart begäran godkänns. Listan är synlig för personer som du är vän med.

Men när du blockerar en person kan den personen inte se dig på Facebook längre. Listan över blockerade personer är inte synlig för dina vänner. Bara du kan visa eller granska listan över användare som blockeras av dig på Facebook.

Se därför de enkla stegen för att granska listan över blockerade personer på Facebook-inställningar

Följ instruktionerna för att se vem du har blockerat på Facebook

För nya Facebook

Steg 1: Klicka på nedåtpilen längst upp till höger.
Steg 2: Gå till inställningar och sekretess.
Steg 3: Välj inställningar.
Steg 4: Klicka på blockering på vänster sida.
Steg 5: Gå till avsnittet Blockera användare.

  • Nu ser du en lista över personer du har blockerat på Facebook. Härifrån kan du:
  • Avblockera någon. Klicka på avblockera för att avblockera personen.
  • Blockera någon. Om du vill blockera någon anger du namnet på personen och klickar sedan på blockera. Bekräfta blockering.

För klassiska Facebook

Steg 1: Klicka på nedåtpilen längst upp till höger.
Steg 2: Välj inställningar.
Steg 3: Klicka på blockering på vänster sida.
Steg 4: Gå till avsnittet Blockera användare.
Nu ser du en lista över personer du har blockerat på Facebook. Härifrån kan du:

  • Avblockera någon. Klicka på avblockera för att avblockera personen.
  • Blockera någon. Om du vill blockera någon anger du namnet på personen och klickar sedan på blockera. Bekräfta blockering.

Leave a Reply

Your email address will not be published.

Related Posts