Hur Taggar man Någon på Instagram?

Hur Taggar man Någon på Instagram?

Det finns flera sätt att “tagga” någon på Instagram. Att tagga någon på Instagram innebär att du “nämner” en persons Instagramkonto, vilket innebär att de får en notis där de informeras att de har blivit nämnda i ett inlägg.

Det finns flera skäl och anledningar till att du kan vilja tagga någon på Instagram. Det vanligaste sättet att tagga någon är i kommentarsfältet på ett inlägg. Att göra det är väldigt enkelt. Allt du behöver göra är att skriva “@” följt av deras användarnamn.

Att tagga någon strategiskt kan göras för att få innehåll framför en ny publik, men vanligtvis för att personen som taggas ska se inlägget, av olika skäl.

Till att börja med, först kan du tagga ett konto i ett inlägg, video eller kommentar. Numera kan du även tagga folk på din Story. Om du taggar en person i en bild eller video på ett vanligt inlägg kommer detta innehåll att visas på det taggade kontots innehållsflik i sin profil. Det är enkelt att hitta de bilder du har taggats i. Navigera bara till ditt Instagramkonto och tryck sedan på personikonen. Du kan nu se alla foton och videor som du har taggats i.

Du kan tagga upp till 20 användare på Instagram i en bild eller video som du publicerar. Du gör detta när du delar inlägget, då det står “tag people” eller “Tagga användare”. Tryck på denna knappen och tryck sedan på bilden för att tagga en person. De går även att tagga folk på inlägget i efterhand genom att trycka “redigera” och sedan göra på samma sätt.

Om du har taggats i ett inlägg men inte vill att det ska visas i din profil kan du ta bort taggen eller dölja den.

  • Klicka först på fotot du har taggat in
  • Klicka sedan på ditt kontos tagg
  • En vit pil pekar på Instagram-fotot du är taggat i.
  • Slutligen, välj “ta bort mig från inlägget”
  • Panelen med taggade fotoalternativ låter dig ta bort din tagg från Instagram-fotot.

Tagga en person i stories

Att tagga en person på en story som du lägger ut är enkelt. Allt du behöver göra är att svepa upp och använda “@mention” symbolen och sedan söka på personen du vill nämna i din Story.

Leave a Reply

Related Posts