Så Hittar du Facebook Händelsearkiv

Så Hittar du Facebook Händelsearkiv

Likt Instagram och WhatsApp kan du ladda upp en berättelse på Facebook, som endast kan visas i tjugofyra timmar. Om du har delat något viktigt via Facebook Story och vill spara det i din profil, kommer den här artikeln att vara till hjälp. Vi visar dig hur du aktiverar och ser Facebook Story händelsearkiv. Denna funktion hjälper dig att spara alla försvunna bilder och videoklipp från din berättelse.

Facebook Story händelsearkiv

Som namnet avslöjar är Facebook-berättelsearkivet en plats där du kan hitta alla försvunna videor, bilder etc. som du delade via Facebook “stories”. Med andra ord, det är där du kan hitta alla utgångna berättelser (som är äldre än 24 timmar).

Ibland delar vi något viktigt via Facebook-berättelsen och glömmer att spara det. Om du ofta gör detta kan den här funktionen på Facebook vara till hjälp för dig. Som Facebook-användare kan du slå på den och använda den här funktionen gratis.

Just nu kan du använda Facebook-berättelsearkivet på webbversionen och mobilapplikationen.

Sätt på och se Facebook händelsearkiv

För att aktivera och se Facebook händelsearkiv på din Facebook-profil, följ dessa steg:

  • Öppna Facebook-webbplatsen från en dator och logga in på ditt konto
  • Klicka på fliken Arkiv
  • Klicka på knappen som säger Turn On Story Archive.
  • För att komma igång, öppna Facebook.com-webbplatsen och ange ditt användarnamn och lösenord för att logga in på ditt konto. När du har gjort det öppnar du din profil och klickar på knappen Arkiv. Det här är en flik som syns tillsammans med tidslinjen, om, vänner, foton etc.
  • Därefter bör du hitta en knapp som säger Turn On Story Archive. Du måste klicka på den här knappen för att aktivera den här funktionen.
  • Om du har gjort det kan du nu hitta alla utgångna berättelser på samma flik.

Leave a Reply

Related Posts