Hur Man Får Bästa Nio Instagram Inlägg 2023

Det som var populärt förra året är återigen tillbaka, “The Best Nine Feature”! En stor hit som översvämmade Instagram-flöden av kändisar som Kim Kardashian West och Selena Gomez. Än en gång översvämmas Instagram med ett rutnät med de bästa nio bilderna / inläggen från 2023! Rutnätet låter dig och dina följare se vilka av dina inlägg som fick flest likes under 2023 och gör ett collage av dem.

Instagram är en av de mest populära sociala medieplattformarna i världen, så att du kan interagera och hålla kontakten med dina vänner och följare. Och vilket bättre sätt än att sammanfatta ditt år på Instagram än att göra ett collage av dina mest populära Instagram-inlägg som du delade under året som fick flest likes?

I den här artikeln lär du dig hur du gör just det. Topp 9 är älskad av både följare och kontoägare, och det hjälper dig också.

Så här skapar du ditt eget collage av dina “Best Nine 2023” Instagram-inlägg.

Gå till webbplatsen https://topnine.co på din telefon eller dator och skriv in ditt användarnamn eller sidnamn (det måste vara offentligt – inte privat). Vänta några minuter, webbplatsen skapar nu ett collage av de nio bästa bilderna du har lagt upp under året som har fått mest engagemang, gillanden och kommentarer.

Webbplatsen berättar också hur många foton du har lagt upp på Instagram och det totala antalet likes du har fått under 2023.

Du kan spara en enda fotoversion för att utelämna total statistik för 2023-inlägg.

Tryck och håll på bilden för att spara den på din telefon (det kan kräva att du öppnar fotot i en ny flik och sedan sparar). Nu är allt redo att delas på din Instagram eller andra sociala medieplattformar!

Tack för att du läser hur man får bästa nio Instagram-inlägg 2023. Vi hoppas att du nu har lärt dig hur du gör det och kan dela ett roligt ögonblick av ditt års Instagram-statistik till dina följare. Kommentera nedan om du har ytterligare frågor och vi svarar dem gärna!

Leave a Reply

Related Posts