Snapchat Bästa Vänner – Allt du Behöver Veta

Snapchat Bästa Vänner – Allt du Behöver Veta

Snapchats “Bästa vänner” -funktion skapar en lista över användare att enkelt kommunicera med. Det här är fantastiskt om du har en nära vänkrets som du ständigt snappar. Istället för att bläddra igenom din lista och leta efter dina favoritpersoner gör Snapchat det åt dig! I denna artikel ska vi gå igenom allt du behöver veta om Snapchat bästa vänner och hur det fungerar.

Vad är “Bästa vänner” på Snapchat?

För att göra det lättare att skicka snaps till de personer du interagerar mest med, introducerade Snapchat funktionen ”Bästa vänner”. Det här taggar dina användare som oftast snappas och skapar en lista i förväg så att du enkelt skickar dem snaps.

Snapchat använder en enkel algoritm för att avgöra vem du snapar mest. Det bör noteras att precis som Snapstreaks bestäms bästa vänner av snaps och inte chattar; dvs. du måste interagera med användaren genom att skicka snaps fram och tillbaka. Snapchat bästa vänner kan identifieras av emoji bredvid deras namn.

Hur man tar bort bästa vänner på Snapchat

Det finns två sätt att ta bort en användare / användare från din bästa vänlista på Snapchat. De har båda sina fördelar och nackdelar, så välj klokt.

Det första sättet att ta bort en användare från listan över bästa vänner är att blockera dem. När du blockerar en användare försvinner de inte bara från listan över bästa vänner utan också från din kontaktlista. Detta kommer omedelbart att nollställa interaktionen mellan dig och användaren. Dessutom, om du vill behålla användaren i din kontaktlista måste du lägga till dem igen som en vän (de kommer att få ett meddelande).

För att blockera en bästa vän-användare, starta Snapchat-appen och svep åt höger för att nå chattsidan. Bläddra nu till användaren och tryck och håll på chatten.

I popup-inställningarna trycker du på Mer> Blockera. Det är allt. Användaren försvinner från listan över bästa vänner.
När / om du lägger till användaren återställs din Snap-poäng till noll. så de kommer inte längre att finnas i listan över bästa vänner.

Börja snappa en annan användare

Eftersom Snapchat använder din interaktion för att avgöra vem som kommer in i listan över bästa vänner kan du ta bort en användare från din lista genom att begränsa dina snaps till dem och istället skicka snaps till en annan användare. Det bör noteras att denna process tar en stund. Du kan inte ta bort en användare från listan över bästa vänner över natten med den här proceduren.

Att helt enkelt inte skicka snaps till dem löser det inte. Du måste skicka snaps till en annan användare så att din interaktion med din bästa vän blir jämförelsevis mindre.

Kan du dölja din lista över bästa vänner?

Tyvärr inte. Eftersom bästa vänner är en officiell Snapchat-funktion finns det inget sätt att dölja listan. Den här listan är dock bara synlig för dig. Du kan också ändra emojis som bifogas dina bästa vänner. Läs vidare för att lära dig hur.

Hur man ändrar ordningen på Snapchat bästa vänner

Det finns inget manuellt sätt att ändra ordningen på listan över bästa vänner eller ens redigera listan alls, men du kan använda metoden som anges ovan för att begränsa interaktioner med en viss användare och öka interaktionen med en annan. Detta hjälper dig att justera vem som är högre på din lista.

Så här visas listan över bästa vänner på Snapchat

Din lista över bästa vänner är bara synlig för dig. Det visas inte på din offentliga profil. För att se din lista över bästa vänner, starta Snapchat-appen och tryck på din emoji i det övre vänstra hörnet.

Välj nu ”Mina vänner”. Din bästa vänlista kommer att vara högst upp på listan över dina vänner under “Bästa vänner”.

Du kommer också att se din lista över bästa vänner varje gång du klickar på en snap för att skicka den. Listan finns ovanför din vanliga kontaktlista.

Det finns olika nivåer av vänskap på Snapchat, och de kännetecknas av specifika emojis. En ny uppdatering, låter användare anpassa dessa emojis som de vill!

För att anpassa listan över emojis som motsvarar varje typ av vänskap, starta Snapchat-appen och gå till din profil genom att trycka på Bitmoji-avataren i det övre vänstra hörnet.

Knacka nu på inställningskugghjulet i det övre högra hörnet och bläddra ner och välj ”Anpassa emojis”.

Leave a Reply

Related Posts