Så Gör du en Felanmälan på Facebook!

Så Gör du en Felanmälan på Facebook!

Ibland upptäcker vi att vissa saker på Facebook inte fungerar korrekt och som dem ska. Det kan sträcka sig från betalningsproblem, en trasig funktion eller problem med att logga in på ditt konto. Facebook har tillhandahållit ett avsnitt där du kan rapportera ett problem och varna Facebook om ditt Facebook problem vilket i sin tur hjälper Facebook dig att åtgärda dessa problem för en bättre upplevelse och bättre tjänster på Facebook. Här är en fördjupad artikel om hur du rapporterar ett problem på Facebook.

Så, hur rapporterar jag ett problem på Facebook?

När vi pratar om olämpliga saker kan detta inkludera nakenhet, hatprat, hot, kränkande språk, eller kanske du bara vill ge en allmän feedback.

Hur som helst, Facebook har kapacitet att lösa problem med sin plattform. Facebook har idag  cirka 2,13 miljarder aktiva månadsanvändare, och med det sagt har Facebook tack vare att regelbundet förbättra och utveckla plattformen.

Varje användare på Facebook utför olika personliga aktiviteter dagligen och som sådan stöter vissa användare på svårigheter och problem av olika slag och vet inte hur man ska lösa dessa problem. Här är de goda nyheterna, Facebook kan hjälpa till att lösa dessa problem eller till och med granska deras policys, men först måste du rapportera dessa problem så att de identifieras och om möjligt kan du lägga till skärmdumpar för detaljerad information om din utmaning.

Låt oss visa dig stegen för hur du rapporterar ett problem på Facebook, dessa problem varierar liksom några av stegen i rapporteringen varierar också.

Hur man rapporterar ett problem på Facebook

  1. Starta din Facebook-app.
  2. Knacka på verktygsikonen (representerad av tre horisontella linjer).
  3. Rapportera ett problem på Facebook
  4. Bläddra och tryck på “hjälp och support”.
  5. Tryck på Rapportera ett problem (det finns ett varningsskylt bredvid det).
  6. Välj bland de tre kategorierna.
  7. Om du har valt “allmän feedback”, välj en produkt eller funktion och skriv din feedback nedan.
  8. Om du har valt “något fungerar inte”, välj var problemet är och förklara kort vad som hände och vad du vill ska göras för att återge problemet.
  9. Om du har valt ”kränkande innehåll”, blir du ombedd att identifiera innehållet du vill rapportera och var det är, följ instruktionerna.

Nu vet du hur du gör en felanmälan på Facebook! Ganska enkelt, eller hur?

Medan vissa personer tycker att det är oväsentligt och totalt slöseri med tid att rapportera problem på Facebook, ser andra personer behovet av att använda denna Facebook-funktion och njuta av en bättre upplevelse på Facebook.

Leave a Reply

Related Posts