We use cookies on our website to give you the most relevant experience by remembering your preferences and repeat visits. By clicking “OK, I Agree”, you consent to the use of cookies.

Snapchat Vänförfrågan – Allt du Bör Veta!

Att skicka vänförfrågningar på Snapchat fungerar annorlunda än på många andra sociala medie plattformar. Du kan lägga till alla andra Snapchat-användare i din vänlista, oavsett om dem väljer att acceptera din vänförfrågan eller inte.

När du väl har lagt till någon i din lista kan den andra personen se att du har lagt till honom genom att titta på skärmen “Vänner som lagt till dig”. Du kan ta bort din inbjudan från skärmen genom att helt enkelt ta deras hans namn från din egen vänlista.

Hur du redigerar din vänlista på Snapchat

För att ta bort personen från din vänlista, gå till sidan Mina vänner i Snapchat-appen och tryck på personens namn. En kugghjulsikon visas som du kan trycka på för att visa dina alternativ.

Välj “Radera” för att ta bort personen från din vänlista och ta bort ditt namn från skärmen Vänner som lade till dig. Om den andra personen redan svarat på din begäran genom att lägga till dig som en vän, förblir ditt namn på deras vänlista. Om du vill förhindra att denne skickar snaps eller tittar på dina historier, välj “Blockera” istället för “Ta bort”.

Om ingen finns på din lista tillåter inte Snapchat dig ens att blockera en person. Så om du vill blockera en främling måste du först lägga till dem i din vänlista och sedan blockera dem.

För att motverka spam-förfrågningar i appen trycker du på Snapchat-spöket mitt på skärmen, väljer inställningshjulet i det övre högra hörnet från rullgardinsmenyn. I Inställningar, under Vem kan.., välj Kontakta mig och ändra alternativet till Mina vänner. På det sättet är det bara personer du känner som kan kontakta dig och skicka förfrågningar.

Återigen, som tidigare nämnts, om du av en slump har lagt till någon du inte känner, eller om det finns några slumpmässiga förfrågningar som du helt vill ta bort från ditt konto, är ett sätt att först lägga till sedan och sedan blockera kontakten.

När du väl har lagt till någon i din lista kan den andra personen se att du har lagt till honom genom att titta på skärmen Vänner som lade till dig. Du kan ta bort din konstiga vänförfrågninar från skärmen genom att helt enkelt ta bort deras namn från din egen vänlista.

Leave a Reply

Your email address will not be published.

Related Posts