Lägga in Bild i Kommentarsfältet Instagram – Guide

Lägga in Bild i Kommentarsfältet Instagram – Guide

År 2017 släppte Instagram en uppdatering.  Denna uppdatering tillät användare att skicka svar på vänners berättelser (Stories) på ett antal sätt, och lyckligtvis för de om är mindre tekniskt kunniga förklarar vi hur man svarar på ett Instagram-inlägg med en foto eller en video.

Med den här nya uppdateringen kan användare svara direkt på Stories från sina vänner och kommunicera på ett helt nytt sätt. Om en användare vill svara med en foto-, video- eller Boomerang-svar behöver denna bara trycka på ikonen för tillagd kamera längst ned till vänster på skärmen medan berättelsen spelas. När detta är gjort är du i “kamera svararläge” och kan använda alla Instagrams roliga funktioner för att anpassa svaret, till exempel filter, klistermärken och spola tillbaka.

Ditt svar kommer att hamna i mottagarens inkorg för direktmeddelanden.  Avsändare kommer att meddelas om du spelar om eller skärmdumpar deras svar på din historia.

Före den här uppdateringen var det enda sättet att svara på Instagram-berättelser genom skriftliga direktmeddelanden, ungefär samma som i Snapchat-appens berättelser. Den senaste Instagram-funktionen låter användare visa sina vänner hur de känner istället för att bara berätta för dem.

Du kan svara på berättelser med ett foto eller en video. Från selfies till Boomerangs, nu kan du bli ännu roligare och lekfullare när du svarar på vänner.

Kanske är den bästa delen den ökade kreativiteten som den lägger till Insta-interaktioner. Användare kan gärna göra sina svar så pyntade och roliga de vill. Från klistermärken till emojis, med mera.

Denna funktion tillåter dig att ha roliga, visuella konversationer med vänner på Instagram.

Som en fotodelningsplattform är visuella konversationer kärnan i Instagram. Dessa interaktioner skiljer webbplatsen från de många andra alternativen i sociala medier.

Notera att du inte kan lägga in bilder i kommentarsfältet på ett inlägg på Instagram.

Leave a Reply

Related Posts