Kan du Öppna Snapchat Chatt Utan att det Syns?

Kan du Öppna Snapchat Chatt Utan att det Syns?

När du tittar på ett snap eller läser ett chattmeddelande som skickats till dig från en Snapchat-vän kan de se en “Öppnad” text som visas under ditt namn på fliken Konversationer. Detta låter dem veta att du har sett deras snap eller läst deras chattmeddelande. Men skulle det inte vara trevligt att öppna en Snapchat utan att det säger “Öppnat”? Svaret är det att det till viss del är möjligt – det tar bara några extra steg.

Hur man läser Snapchat-meddelanden utan att någon vet

Följande instruktioner fungerar för foto- och videoklipp, samt chattmeddelanden, och kan användas på Snapchat iOS- och Android-appar. Skärmbilder finns nedan för iOS-versionen.

När du har fått en snap- eller chattmeddelande från en vän navigerar du till fliken Konversationer genom att svepa direkt från kamerafliken.

Nu ska du se en rosa fyrkant och “New Snap” -etiketten (om det är en snap) eller en blå pil och “New Chat” -etiketten (om det är ett chattmeddelande) under din väns namn.

Tryck inte på den för att visa den eller läsa den!

Sätt din enhet i flygplansläge för att koppla från internet.

På iOS-enheter, svep uppåt från skärmens botten för att avslöja kontrollcentret och tryck på flygplansikonen så att den blir orange.

På Android-enheter, svep nedåt från toppen av skärmen för att avslöja dina snabbinställningar och tryck på flygplansikonen så att den blir blå.

Vänta några sekunder för att se till att alla dina nätverksanslutningar är inaktiverade. Öppna nu snopen som du vill visa.

När du har tittat på den, stäng appen och gå till enhetens inställningar. Under Appar> Snapchat väljer du Avinstallera.

Nu när appen har avinstallerats kan du fortsätta och stänga av flygplansläge på din enhet. Ladda nu ner appen från din App Store (Android | iOS) och logga in med dina uppgifter.

Du bör se snappen som du tittade offline fortfarande markerat som oläst.

Ja, det är för mycket att göra för att bara se en snap utan att dem vet att du har sett den men det är det primära sättet så Snapchat har tagit bort många av de tidigare andra sätten som fungerade för att göra detta.

När din vän tittar på fliken Konversationer ser de bara en etikett “Levererad” under ditt namn.

Ja, det är för mycket arbete göra för att bara se ett ögonblick utan att meddela den andra personen, men om det är viktigt för dig är det här det bästa sättet att göra det.

Om du vill visa ett meddelande utan att den andra vet det startar du Snapchat-appen och sveper åt höger till chatsidan.

Ett annat tips för att se chattmeddelanden utan att den andra vet är följande. Ha dock i åtanke att Snapchat har gjort det svårare att göra just detta med senare uppdateringar av appen. Men om du har en äldre version av Snapchat kan det fungera.

Placera nu fingret över Bitmoji-avataren för den person vars chattmeddelande du vill läsa.

Svep åt höger väldigt långsamt  på meddelandet för att avslöja användarens konversation. Var försiktig så att du inte sveper hela vägen till kanten av skärmen. Svep bara cirka 3/4 av skärmen. Om du når kanten kommer meddelandet att visas som läst.

Kan man vara anonym på Snap?

Det är möjligt att vara anonym på Snap, men det kräver viss försiktighet. Här är några saker som du kan göra för att skydda din anonymitet på Snap:

  • Använd ett pseudonym eller en annan form av falskt namn när du registrerar dig för tjänsten.
  • Välj en bild som inte avslöjar din verkliga identitet som profilbild.
  • Var försiktig med att lägga till personer som du inte känner.
  • Var noga med vem du lägger till i din kontaktlista och vem du delar dina snaps med.
  • Var försiktig med att lägga till platsinformation i dina snaps.
  • Var försiktig med att använda Snap Maps, ett verktyg som låter dig se var dina vänner befinner sig i realtid, eftersom det kan avslöja din plats.

Det är viktigt att komma ihåg att det är svårt att vara helt anonym på internet, så det är viktigt att vara medveten om detta och ta

försiktighet för att skydda din anonymitet. Det är också viktigt att notera att Snap kan samla in och dela information med tredje parter, såsom annonsörer och marknadsförare, så det är bra att läsa igenom deras sekretesspolicy och använda deras integrerade verktyg för att kontrollera vad som delas.

Det är också bra att vara medveten om att om du bryter mot Snap’s användarvillkor, såsom att skicka kränkande eller olagligt material, kan du bli avslöjad.

Så sammanfattat, det finns vissa sätt att vara anonym på Snap men det finns begränsningar och det är svårt att vara 100% anonym. Det är viktigt att vara medveten om detta och ta försiktighetsåtgärder för att skydda din anonymitet.

Hur vet jag om en Snap är bara till mig?

Det finns några sätt att veta om en Snap är bara till dig på Snapchat:

  1. Privata snaps: Om en användare skickar dig en snap direkt, kommer det att visas med en blå färgad ring runt ikonen för snapen i din inkorg. Dessa snaps är endast synliga för dig och inte för andra användare.
  2. Snaps i en chattgrupp: Om du är medlem i en chattgrupp med flera användare och någon skickar en snap till gruppen, kommer det att visas med en gul färgad ring runt ikonen för snapen i din inkorg. Dessa snaps är synliga för alla medlemmar i chattgruppen.
  3. Historier: Om en användare lägger upp en snap till sitt story, kommer det att vara synligt för alla användare som följer den användaren. Dessa snaps kommer inte att ha någon ring runt ikonen i din inkorg.
  4. Villkor: Du kan också själv välja vem som ska se din snap genom att välja vilka kontakter eller grupper som ska se det, eller välja att göra det som en story.

Det är viktigt att notera att om en användare tar en skärmdump av en snap som är skickad till dem privat, kan det fortfarande spridas vidare till andra användare utan din vetskap.

Kan man öppna en Snap igen?

Ja, det är möjligt att öppna en Snap igen efter att den har skickats. Detta kan göras genom att trycka och hålla ner skärmen när Snapen visas eller genom att använda en tredjepartapplikation för att spara Snapar. Dock, om mottagaren har tagit en skärmbild av Snapen eller om den har löpt ut (vanligtvis efter 10 sekunder) kan det inte längre öppnas.

Leave a Reply

Related Posts