Blockera Någon på Twitter – Så Gör Du!

Blockera Någon på Twitter – Så Gör Du!

Du kan blockera någon du inte vill se på Twitter, eller som du inte vill ska se dina inlägg på plattformen.

Faktum är att du kan blockera vem du vill när som helst, oavsett vilket syfte du blockerar. Dessutom kommer vi idag att svara på frågor om denna grundläggande funktion på alla sociala medieplattformar.

Hur blockerar jag någon i Twitter-appen?

  • Öppna först Twitter-appen från din mobila enhet.
  • Gå sedan till profilen för kontot du vill blockera.
  • Klicka på ikonen ”Inställningar”, som ligger precis bredvid knappen “Följ” på profilen.
  • Klicka sedan på knappen ” Blockera denna kontakt ” i rullgardinsmenyn.

Hur blockerar jag någon på Twitter på datorn?

  • Gå till Twitters webbplats och klicka på din profil.
  • Välj fliken Följare och hitta den användare du vill blockera.
  • Klicka på de tre punkterna bredvid deras profilnamn och välj alternativet “Blockera”.
  • Bekräfta blockeringen genom att klicka på den röda ”blockera” -knappen.

Vad är blockering?

Att blockera någon på Twitter förhindrar att personen når ditt konto. När du blockerar användare följer dessa användare inte längre dig och skickar meddelanden till dig.

Att blockera någon på Twitter tar också bort all din historik för direktmeddelanden.

Vad händer när en användare blockeras?

Om du blockerar en användare kommer den användaren inte att vara medveten om det och du kommer att bli föremål för följande:

  • Personen slutar vara din följare direkt.
  • Du kan inte taggas till någon tweet av den personen.
  • Du kan inte se deras uppdateringarna i ditt hemflöde.
  • I menyn ”Anslut” kan du inte se personens svar och åtgärder.
  • Du kan inte se personens tweets, profil eller andra interaktioner i menyn Interaktioner och händelser,
  • Om ditt konto är offentligt kan du inte hindra den blockerade personen från att följa dig, för om den här användaren går in på Twitter efter att ha loggat ut från sitt Twitter-konto och skriv ditt användarnamn på söksidan kan de fortfarande se din profil. Om ditt konto är skyddat kan du dock se till att de inte kan följa dig, se dina inlägg, eller kontakta dig.

Kommer personen att veta om du blockerar dem Twitter?

Många Twitter-användare är ganska oroliga för om en person får ett meddelande eller en notifikation efter att ha blockerat dem. Tja, när du blockerar någon, vare sig på Twitter eller andra sociala mediasidor, kommer de inte att få en bit information.

Detta betyder dock inte att användare inte kan lösa det på egen hand. Om användarna har följt dig innan de har blockerat kan de märka att ditt konto inte längre listas som en av deras “följare och följande” listor. Blockerade användare kan märka att de inte längre ser dina tweets i deras flöde och behöver åtkomst till din Twitter-profil.

Om ett blockerat konto kontrollerar profilen för ett konto som blockerade dem kommer de att märka att de blockerades. Det finns inget sätt att hindra användare från att ta reda på att du har blockerat dem. Om du blockerar någon och den personen besöker din profil kommer de att se ett meddelande som hindrar dem från att kontakta dig. På så sätt vet de att du har blockerat dem.

Men om du inte vill att någon ska veta att du har blockerat dem kan du göra ditt Twitter-konto till ett privat konto så att du i första hand kan undvika att blockera människor. När ditt Twitter-konto är privat måste alla som försöker följa dig först godkännas av dig. Om du inte accepterar följar förfrågningar behöver du inte blockera dem och de kommer inte att kunna komma åt dina tweets och de kommer inte att kunna kontakta dig heller.

Hur kan jag blockera någon på Twitter?

Om du vill stoppa all kommunikation mellan dig och en användare är det mest förnuftiga sättet att blockera dem. Du kan dock stänga av den personen bara om du inte vill bli störd av den användaren och inte vill avsluta din relation permanent.

Denna praktiska funktion låter dig tillfälligt eller permanent filtrera bort allt innehåll som en användare skapar på din sida och filtrera alla personens tweets utan att faktiskt blockera personen. Dämpning/tyst läge skiljer sig från att blockera eller avblockera eftersom konton du har tystat inte har något sätt att veta att du tystade dem. Du kan komma åt stängningsfunktionen genom att trycka på inställningsknappen på kontosidan:

  • Gå först till profilen för den person du vill stänga av.
  • Tryck sedan på den vågräta ikonen med tre punkter.
  • I listan klickar du på Mute-alternativet.

Hur avblockerar du någon på Twitter?

Har du av misstag blockerat någon, eller vill du att någon ska avblockeras? Oavsett hur du kommer åt ditt Twitter-konto kan du snabbt hitta och avblockera blockerade användare. Dessutom kan du följa personen igen när du har avblockerat dem.

Klicka på din profilbild i det övre högra hörnet och välj “Inställningar och sekretess.” Detta öppnar dina kontoinställningar.
Klicka på alternativet “Blockerade konton” till vänster. En lista över alla konton som du har blockerat visas.
Tryck bara på knappen “Blockerad” bredvid kontot som du vill avblockera. Om du håller muspekaren över ändras den till “Unblock” -knappen.

Hur kan du blockera någon som blockerade dig på Twitter?

Om du besöker användarprofilen som har blockerat dig ser du ett meddelande som varnar dig om att du har blockerats. Så du kan fortfarande blockera andra konton även om ett annat konto har blockerat dig.

Leave a Reply

Your email address will not be published.

Related Posts