Blockera Någon på Pinterest – Så Gör du!

Om du får irriterande meddelanden eller kommentarer från någon kan du enkelt blockera dem på Pinterest för att undvika det.
Pinterest är en bildbaserad webbplats för sociala medier som gör det möjligt för användaren att dela bilder och visuella idéer. Det är helt gratis att använda men ber dig att skapa ett konto eller antingen välja från Facebook eller Google-konto.

Du kan gilla eller kommentera bilder som laddats upp av andra och på detta sätt kan du enkelt interagera med andra människor. Du kan bläddra bland bilder i olika kategorier. Pinterest visar en enorm samling bilder relaterade till din sökning. Om du inte gillar inlägget från en person kan du enkelt blockera personen på Pinterest. Pinterest låter dig blockera alla som publicerar olämpligt innehåll. Den blockerade användaren får inte meddelande om att de blockerades förrän de försöker kommentera eller gilla ditt inlägg. Om du fortfarande är osäker på hur du blockerar någon på Pinterest, läs artikeln nedan.

Hur blockerar jag någon på Pinterest?

Du kan enkelt blockera någon på Pinterest som du du anser är störande eller irriterande. Eller någon helt annan för den delen.Vem du blockar på Pinterest är helt upp till dig, och såhär gör du:

  1. Öppna Pinterest-appen på din enhet.
  2. Klicka på profilikonen som visas längst upp till höger på skärmen.
  3. Sök efter personnamnet eller profilen som ska blockeras.
  4. Välj personen från sökresultatet och öppna personens profil (tryck på flaggikonen).
  5. Klicka på Blockera-knappen.
  6. Pop-up-fönstret visas på skärmen, klicka här på block och klicka sedan på OK för att bekräfta.

Nu blockerade du Pinterest-användaren.

Steg för att blockera ett företagskonto på Pinterest

  1. Öppna Pinterest-appen på din enhet.
  2. Klicka på din profil och sök efter det företagskonto som du vill blockera.
  3. Välj företagskontot och klicka på profilen.
  4.  Klicka på ikonen med tre punkter och välj sedan Blockera alternativ.
  5. Klicka igen på Blockera från popup-fönstret för att bekräfta.
  6. Klicka på knappen för att bekräfta
    Nu blockerade du framgångsrikt företagskontot på Pinterest.

Steg för att avblockera ett Pinterest-konto

  • Öppna Pinterest-appen och klicka på din profil.
  • Öppna profilen för en person som du vill avblockera.
  • Klicka på avblockera för att ta bort personen från din blockerade lista.
  • Avblockera

När profilen är blockerad av dig på Pinterest får de aldrig aviseringar och kan inte fästa dina inlägg. Om de försöker följa dig eller interagera med ditt inlägg får du aviseringen. Du kan inte kunna se innehållet och inläggen för den blockerade personen också. Om du blockerar en person raderas kommentarer eller meddelanden som skickas mellan de två automatiskt. Men stiften och gillar raderas inte och de kvarstår fortfarande.

Leave a comment

Your email address will not be published. Required fields are marked *