Stänga av Kamera Ljud på Snapchat – Så gör du!

Stänga av Kamera Ljud på Snapchat – Så gör du!

Även om det finns många sociala chattappar är Snapchat något unikt. Det erbjuder det snabbaste sättet att dela ditt ögonblick som foton eller videor. Så snart du öppnar Snapchat landar det dig på kameraskärmen. Allt du behöver är att bara trycka på för foton eller hålla kvar för en video.

Utöver detta kan du lägga till linser, filter, bitmojis och roliga effekter i dina snaps. Många gånger skulle vem som helst ha lagt märke till att slutarljudet (fotoljudet) när man tar en snap på Snapchat. Det kan vara irriterande när du tar en bild på en tyst plats.

Många tycker inte om att andra märker om fotot tas. Oavsett skäl kan du känna att det är den perfekta lösningen att stänga av kameraljudet. Om du har misslyckats med att stänga av den ska vi i den artikel gå igenom hur man stänger av kameraljud på Snapchat.

Är det möjligt att stänga av kameraljud på Snapchat?

Nej. Snapchat låter dig inte stänga av kameraljudet som standard. Du kan försöka leta efter Snapchat-inställningar. Utan tvekan har det inget alternativ som låter dig stänga av slutarljudet.

Frånvaron av den här funktionen på Snapchat betyder inte att du inte kan stänga av kameraljudet på något sätt. Vi har möjliga lösningar och du hittar det i avsnittet nedan.

Hur stänger du av kameraljud på Snapchat?

Snapchat är en kameraapp och är utformad på ett sådant sätt att den använder din enhetskamera för att ta bilder och videor. Så du måste göra ändringar i dina enhetsinställningar och inte på Snapchat-inställningarna. De möjliga sätten att stänga av kamerans ljud medan du tar bilder är följande.

Metod 1: Slå av kameraslutarljud

  • Om du har en Android-smarttelefon eller surfplatta kan du stänga av slutarljudet i kamera-appen.
  • Öppna bara kamera-appen> klicka på Inställningar (kugghjulsikonen)> stäng av alternativet slutarljud.
  • Stäng av slutarljudet

Obs! Tyvärr kan användare av iOS-enheter inte göra ändringar i kamerainställningarna.

Metod 2: Sänk volymen

Android- och iOS-användare kan sänka volymen medan de tar en snap med Snapchat-appen.

Leta efter volym ned-knappen på sidorna av en Android- eller iOS-enhet och tryck försiktigt på den. Detta ger inget slutarljud när du tar en snap på Snapchat.

Tryck på Volym ned-knappen

Tips 1! iOS-användare kan styra volymen från Control Center. Svep bara upp från botten eller svep ner från toppen för att öppna den. Tryck på volymikonen och skjut ner den.

Stäng av volymen på Control Center

Stäng av Volym i Kontrollcenter

Tips 2! Sätt på tyst-läget vid sidan av din iPhone eller iPad. Detta kommer att få din enhet att stänga av ljudet.

Metod 3: Aktivera Stör ej-läge

Om du slår på stör ej-läge kommer din telefon att gå in i ett tyst läge.

De senaste modellerna av Android och iOS har detta läge som standard. Leta efter det i meddelandepanelen på Android och i Control Center på iOS. Att göra detta stänger av kameraljudet på Snapchat.

Eftersom det inte går att stänga av slutarljudet i Snapchat-kamerainställningarna kan du välja mellan någon av lösningarna. Detta hjälper dig att ta bilder på Snapchat utan att fånga andras uppmärksamhet.

Stäng av ljudet på en Snapchat video

Om du vill stänga av ljudet på en video som du filmat kan du göra det innan du skickar eller publicerar den. Du gör detta enkelt genom att klicka på högtalarsymbolen i hörnet direkt efter du har filmat det.

Leave a Reply

Related Posts