Så kontaktar du YouTube!

Så kontaktar du YouTube!

Att komma i kontakt med YouTube kan vara väldigt svårt, men tack och lov har vi en lista med alla YouTubes kontaktuppgifter och länkar till formulär där du kan skicka förfrågningar till rätt avdelningar. Huruvida du hörs eller inte måste ännu fastställas, men här kontaktar du åtminstone YouTube och släpper ditt meddelande i en hög hög med andra meddelanden.

Det bästa alternativet för att lösa problemet med YouTubes kundtjänst är att gå till deras helpdesk. Tryck eller klicka på länken ovan så kan vi ge dig råd om hur du bäst kommer dit. Att berätta om ditt specifika problem på den sidan hjälper oss också att få dig till rätt YouTube-hjälpsida ännu snabbare.

Eller dra nytta av GetHumans verktyg för att få mer uppmärksamhet i din fråga snabbare:

YouTube-telefonnummer

(+1) 650-253-0000 – Kundtjänst

Problemet är att telefonnumret endast är inspelningar.

Kontakta YouTube

  • Du kan gå längst ner på YouTube sidan och klicka på “Hjälp”.
  • Klicka på “Skicka feedback”
  • Klicka på alternativet Kontakta oss högst upp
  • För Hjälp-alternativet,
  • När du klickar på HJÄLP-knappen längst ner på sidan finns det ett sökfält som dyker upp. Här, för att ange den fråga du har ELLER kan du klicka dig igenom BROSSA ALLA ARTIKLAR i sidfoten på samma popup-fönster. Det här alternativet tar dig till YouTubes hjälpcenter där du kan läsa och förstå steg-för-steg-process för olika frågor.

Skicka feedbackalternativ

Det här alternativet hjälper dig att fylla i din fråga. Om du har ett specifikt problem inom en tidsram för din video eller annat, kan du klicka och markera området, och om du vill minska någon information klickar du på fliken för mörkläggning och sedan kan du svarta den. Så du kan dölja / markera den del du behöver hjälp genom att skriva in ditt meddelande där inne och sedan klicka på “Skicka”.

Skicka synpunkter

På sidan “kontakta oss” pekar de dig i den allmänna riktningen för hur du kontaktar dem beroende på vad du behöver. Du kan kontakta YouTube på adressen nedan.

YouTube, LLC
901 Cherry Ave.
San Bruno, CA 94066
USA

Telefon: +1650-253-0000 | Fax: +1650-253-0001

OBS – YouTube tillhandahåller vanligtvis ett dedikerat stöd för var och en av sina YouTube-kanaler när de uppnår en viss prestandanivå. Om du har mer än 75000 timmar eller tittartid var 90: e dag kommer du att ha en separat e-postlänk för att kontakta YouTube direkt.

Hjälpcenter och communityforum

Upplever du ett fel? Du kan kontakta YouTubes hjälpcenter och communityforum för att få råd från YouTubes utvecklare och personal.

Kontakta andra skapare

Förutom alternativet Contact US som vi informerade i början av den här bloggen kan du ansluta till deras sociala medieplattformar på Twitter. Så tweeta dem på @YTCreators.

Om du kan besöka deras officiella YouTube HELP-kanal där du kan lära dig olika typer av tips och tricks genom videohandledning.

Här är kontaktlänkarna om du har en fråga i följande fält.

Partner program

Kontakta partnerprogrammet om du är intresserad av att gå med i det.

Press/journalist rum

För media- och pressrelaterad information kan du kontakta dem på press@youtube.com.

 

Samtidigt som det är svårt att få kontakt med YouTube är det inte omöjligt. Det är generellt svårt att få tag på kundtjänst när det kommer till alla nätjättar, vilket kanske är konstigt, men det här är alla metoder genom vilka du kan kontakta YouTubes kundtjänst (support). Kom ihåg att om du inte får tag på dem första gången, ge inte upp. Fortsätt skicka meddelanden och håll tummarna att du får hjälp!

Leave a Reply

Related Posts