Så Kontaktar du Snapchat Support – Komplett Guide

Så Kontaktar du Snapchat Support – Komplett Guide

Snapchat är en rolig app, men den är inte perfekt. När ett till synes allvarligt problem uppstår kan det vara det enda alternativet att komma i kontakt med Snapchat support.

Innan du försöker kontakta Snapchat

Du kanske tror att du behöver direkt hjälp av en kundtjänstrepresentant för din Snapchat-fråga, men det kanske inte är fallet. Om något inte verkar vara helt bra med din Snapchat-upplevelse, se till att du går igenom alla felsökningstips innan du försöker kontakta kundservice. Dessa felsökningsips finner du här, där Snapchat ger svar på de allra vanligaste frågorna.

När man ska kontakta Snapchat

Du bör bara försöka kontakta Snapchat Support om ditt problem är tillräckligt allvarligt för att du inte kan lösa det själv. Följande kan betraktas som legitima problem som kan kräva hjälp av kundservice:

  • Du kan inte verifiera din e-postadress eller telefonnummer.
  • En eller flera av dina köpta objektiv har försvunnit.
  • Du är orolig för någons säkerhet eller integritet.

Hur man kontaktar Snapchat Support

Snapchat tillhandahåller inte en e-postadress eller telefonnummer till kundtjänsten som du kan använda för att komma i direktkontakt med en representant. Du kan bara gå så långt som att skicka en fråga och sedan vänta på att någon från Snapchat kommer i kontakt med dig om det.

  1. Öppna Snapchat-appen på din iOS- eller Android-enhet och logga in på ditt konto om det behövs.
  2. Klicka på din profil / Bitmoji-ikon i det övre vänstra hörnet.
  3. Tryck på symbolen i det övre högra hörnet.
  4. Rulla ner till avsnittet Mer information och tryck på Support.
  5. Beroende på vad du väljer kan Snapchat förse dig med en sekundär lista över problem så att du kan bli mer specifik.

Läs instruktionerna som du har fått när du har gjort dina val från listorna över givna frågor. Om du inte har provat något eller alla föreslagna felsökningstips, gå vidare och prova dem nu.

Om du läste och följde felsökningstips för ditt specifika Snapchat-problem och fortfarande inte hade lycka med att lösa det, gå tillbaka till instruktionerna för det specifika problemet och bläddra ner till botten på sidan.

Leta efter ett grått frågeform som säger: Behöver du hjälp med något annat? Tryck på JA-knappen under den.

Den här frågan visas inte för alla problem, så du kanske eller inte ser den beroende på vad ditt problem är. Om du inte ser det, betyder det att det inte är ett lämpligt problem för kundservice att hjälpa dig med det.

Ett inmatningsformulär visas med flera fält som du kan fylla i. Gå vidare och fyll i ditt Snapchat-användarnamn, ditt telefonnummer, dina enhetsuppgifter, datumet då du började uppleva ditt problem, en valfri skärmbilagsbilaga och ytterligare information som beskriver problemet i detalj.

Klicka på den gula SKICKA-knappen när du är klar.

Om du föredrar att inte följa stegen ovan genom appen kan du göra det istället i en webbläsare på support.snapchat.com/i-need-help.

När kommer jag att få svar från Snapchat kundtjänst?

Snapchat anger inte någon tidsram för när du kan förvänta dig att höra tillbaka från kundservice efter att du har skickat in ditt formulär. Det finns inte heller någon garanti för att du absolut kommer att höra tillbaka, så tyvärr, allt du egentligen kan göra är att vänta.

Om du redan är Twitter-användare kanske du kan få snabbare support än genom att skicka in ett formulär via appen eller webbplatsen. Snapchat har ett supportkonto på Twitter som kontinuerligt övervakar och svarar på relevanta @taggar från Snapchat-användare.

Prova att nå ut till Snapchat Support på Twitter

Allt du behöver göra är att skicka en tweet till @snapchatsupport så kan du i vissa fall få svar på bara några minuter. Den kundservicerepresentant som sköter kontot kan be dig om ytterligare information, erbjuda en föreslagen lösning eller bekräfta att ditt meddelande har vidarebefordrats till Snapchat-teamet.

Du kan lämna feedback till Snapchat

Om det inte är ett problem du upplever med Snapchat, utan snarare en idé eller ett förslag du vill dela med, kan du ge feedback till företaget. Från den allmänna listan över val som visas, välj alternativet Jag har feedback och välj sedan om du har ett förslag eller en fråga. Du kommer så småningom att ledas till ett enkelt formulär där du kan fylla i detaljerna i din feedback.

Kan man ringa Snapchat?

Ja, det är möjligt att ringa via Snapchat Support. Snapchat har en inbyggd röst- och videosamtal funktion som du kan använda för att ringa andra Snapchat-användare. För att ringa någon, öppna deras chat-fönster och tryck på telefonikonen längst upp till höger på skärmen. Detta kommer att starta ett röst- eller videosamtal med den personen. Denna funktion kräver att båda parter har den senaste versionen av Snapchat installerad och att båda har internetuppkoppling.

Leave a Reply

Related Posts