Kan man Ladda Ner YouTube Videos?

Kan man Ladda Ner YouTube Videos?

YouTube är den största on-demand videoplattformen i världen. Faktum är att över 30 miljoner besökare tittar på 5 miljarder videor varje dag på YouTube.

Om du vill spara videor för att titta senare måste du lära dig att ladda ner YouTube-videor effektivt. Du kan ladda ner YouTube-videor till format som MP4, AVI, MPEG och mer. Eller om du bara behöver ljud kan du konvertera YouTube-videor till MP3-filer.

Med så många sätt att ladda ner och få tillgång till videor när du vill har vi skapat denna artikel som enresurs med de senaste sätten att ladda ner YouTube-videor i år.

Är nedladdning av YouTube-videor lagligt?

YouTube har ganska användarvillkor som beskriver vad en tittare kan eller inte kan göra på plattformen. Att ladda ner videor utan tillstånd, sälja dem eller begå upphovsrättsintrång är brott mot deras användarvillkor.

Även om nedladdning av YouTube-videor tekniskt sett är en kriminell handling har YouTube inte önskat straffa användare för nedladdning av videor. Vissa royaltyfria videor på YouTube med rätt licenser är lagliga att ladda ner. Dessutom, om du bara använder videon för personligt bruk kan den betraktas som laglig.

YouTube säger: “Du får inte kopiera, reproducera, distribuera, sända, sända, visa, sälja, licensiera eller på annat sätt utnyttja något innehåll för andra ändamål utan föregående skriftligt medgivande från YouTube eller respektive licensgivare av innehållet.”

I slutändan är det upp till dig att avgöra om du ska ladda ner videor från YouTube för personligt bruk.

Vilka är stegen för att ladda ner Youtube-videor?

Ladda ner videor från YouTube är en enkel och okomplicerad process.

Det första sättet att ladda ner YouTube-videor är att använda en videokonverterare.

Ladda ner YouTube-videor med hjälp av ett videohämtningsverktyg.

Att använda en YouTube-nedladdare är det snabbaste sättet att ladda ner YouTube-videor. Låt oss titta på det steg för steg:

Välj ett nedladdningsverktyg / en omvandlare.

Välj först det bästa möjliga YouTube-nedladdningsverktyget.

Det finns flera hemsidor och tjänster som gör det lätt att ladda ned videos från YouTube. En av dessa är 4K Download. Men du kan även enkelt söka på Google, tex efter “YouTube downloader” så hittar du massa olika tjänster.

4K Download fungerar med Windows, Mac och Linux och erbjuder fantastiska funktioner som nedladdning av batcher, spara spellistor och nedladdningar i 720p, 1080p och 4k. Du kan också extrahera YouTube-undertexter och spara dem på över 50 språk.

Funktioner att leta efter i ett YouTube-nedladdningsverktyg.

Videokvalitet – Den konverterade filen måste ha standardvideokvalitet för utmärkt visning. Helst bör du kunna justera videokvaliteten. Det kan variera mellan låg, medium eller hög. Det är ännu bättre om du kan välja specifik videoupplösning som 360p, 720p, 1080p och mer.

Kompatibilitet med flera filformat – Du kanske vill ladda ner och spara videor i flera format i din filhanterare. Att ha olika alternativ att välja mellan, som MP3, MP4, FLAC eller AAC, gör att du kan vara mer flexibel.
Inbyggd videoredigerare – Du kanske vill visa en viss låt mitt i en video. Eller så kanske du vill redigera en viss del av en film. Videoredigeringsbehov kan uppstå när som helst, vilket gör det till en viktig funktion i ett YouTube-nedladdningsverktyg. Du kan prova valfri videokonverterare (AVC) som levereras med en inbyggd redigerare.

Hastighet – Verktyget ska kunna ladda ner och konvertera videor snabbt. Nedladdningstiderna borde helst inte påverkas starkt av fluktuationer i internet och Wi-Fi-anslutning.

Kopiera URL-adressfältets URL från YouTube.

Antag att du använder ett onlinehämtningsverktyg för video. I det här fallet måste du gå till YouTube och öppna videon du vill ladda ner.

Du kan helt enkelt kopiera och klistra in länkens URL som visas i rutan.

Du kan öppna verktyget i en ny flik i samma fönster. När den öppnas visar den en textruta där du kan ange webbadressen.

Du behöver bara klistra in webbadressen i textrutan ovan och klicka på alternativet “Start”. Vissa webbplatser kan också ha knappar som säger “Go” eller “Download”.

Om du använder ett nedladdningsbart verktyg måste du ladda ner och installera det på din dator först. När du har kört den kommer den att ge dig samma alternativ för att kopiera och klistra in webbadressen för konvertering.

Var försiktig med onödig programvara som du kan behöva ladda ner också. Undvik dem när det är möjligt.

Välj filformat och videokvalitet

När du klistrar in YouTube-webbadressen i sökrutan får du en mängd val.

Slutligen väljer du det alternativ du vill ha och klickar på alternativet “Hämta”.

Några av verktygen låter dig också ladda ner YouTube-videor i format som WMV, MPG, AVI, ASF, M2TS, 3GP, 3G2, FLV, MKV, SWF, WEBM, HTML5 WEBM, HTML5 OGG, HTML5 och mer.

Om du letar efter batchnedladdningar kan du också ange en mapp på din dator för att spara alla nedladdade videor. Du kan möta viss förvirring om du använder ett VPN eftersom verktyg vanligtvis betonar din IP-adress över den video-URL du anger. Så om du är en VPN-användare kanske du vill ändra plats för att ladda ner ordentligt.

När videon har laddats ner kan du spela den när och var du vill.

Hur laddar du ner YouTube-videor direkt?

Du behöver inte alltid använda ett YouTube-nedladdningsverktyg. Det är ganska enkelt att ladda ner YouTube-videor direkt från YouTube.

Här är stegen:

  • Gå till videon.
  • Öppna YouTube i din webbläsare och gå till videon du vill ladda ner.
  • Därefter måste du redigera webbadressen i textredigeraren från YouTube. Ange bara s efter “www.” Men före “youtube.com.”
  • När du har angett det trycker du helt enkelt på knappen ”Enter” på tangentbordet.
  • Gå till nedladdningssidan

Leave a Reply

Related Posts