Kan du ta Bort Andras Reaktion på Facebook?

Kan du ta Bort Andras Reaktion på Facebook?

Tyvärr är funktionen för att ta bort någons reaktion på ditt inlägg för närvarande inte tillgänglig. Det finns däremot ett antal tillvägagångssätt att komma runt detta.

Om du tycker att denna reaktion är stötande eller olämplig kan du rapportera den till supporttjänsten och de kommer att ta bort den som det oönskade innehållet. Men en sådan reaktion av dig kan göra dig mindre populär eller påverka din personliga image online, så fundera om det är värt de eventuella konsekvenserna.

Det finns alltid någon som inte är nöjd eller oense med dig och villig att vara ens ond om dina inlägg, och folk gillar att se dina reaktioner. Några av dem kommer att vara på din sida men de flesta kommer att njuta av att titta. Hur du hanterar de negativa reaktionerna är viktigt för att få ett intryck. Om du inte gillar kommentaren är det bäst att inte reagera på den här kommentaren utan så småningom göra ett nytt inlägg där du kan säga vad du tycker indirekt.

Du kan inte ta bort gillanden eller reaktioner om du inte blockerar dem, men även då kan andra som är vänner med dem fortfarande se det

Leave a Reply

Related Posts