Få hjälp med din flyttstädning

Bor du i Stockholm och har bestämt dig för att ta hjälp av en flyttstädningsfirma i samband med din flytt? Logistiken bakom en flytt har många delar och att skaffa professionell hjälp kan vara onekligen vara ett nog så svårt beslut ibland bland alla andra variabler. Men det är ett val som garanterat är värt priset: både på tanke på hur bra jobbet blir utfört och inte minst för ens egna mentala hälsa. Vem vill stressa ihjäl sig i samband med en flytt? Vi vill därför varmt rekommendera en specifik flyttstädfirma som konsekvent ger otroligt goda resultat: nämligen Städfabriken vars välpolerade och lättnavigerade sida du hittar på https://www.flyttstädningistockholm.nu/. Städfabriken är en flyttstädningsfirma som specialiserat sig på just detta, och inget annat – som namnet antyder.

För överväg hur stort jobbet egentligen är. Varenda yta i hemmet ska rengöras och gamla fläckar och smuts som man kanske missat gång på gång ska bort. Vitvaror ska putsas och poleras inuti och utanpå, fönster ska rengöras, fönster och dörrkarmar likaså, bakom spisen – listan med saker som man kanske inte tänker på i första hand är stor. Då är det otroligt bekvämt att kunna vända sig till företagets härliga och kompententa kundservice.

Hela konceptet är gediget: du slipper själv städa lägenheten i samband med flytten: i stället avlastar du allt det jobbiga med flyttstädningen till Städfabriken, som tar hand om rubb och stubb – högt som lågt. Du hittar här en firma som jobbar tydligt efter Mäklarsamfundets rekommendationer och riktlinjer och därmed får du ett resultat som inte lämnar någonting åt slumpen. En grundläggande flyttstädning inkluderar bland annat fönsterputs i alla rum, våttorkning av golv, lister fönsterbågar och garderober, rengöring av element och avtorkning och av eluttag och liknande. Naturligtvis ingår även en mängd städmoment i varje enskilt rum, speciellt kök och badrum. Man hittar en lista över allt som kommer att ses över på bolagets checklista.

Man vet precis vad man har att vänta sig, vilket är ett skinande rent hem, redo att gå igenom besiktning. Det är enkelt att komma i gång och allt som krävs är att man fyller i ett formulär, bekräftar bokningen via mejl. Efter jobbet är gjort så är allt som återstår att godkänna städningen.

  • Följer Mäklarsamfundets rekommendationer för flyttstädning
  • SRY-utbildad personal
  • Aktivt och konsekvent miljöarbete

Man jobbar med mycket trygghet på Städfabriken och det märks: Städfabriken har en 15 dagars kvalitetsgaranti på utförda uppdrag – bolaget är dessutom försäkrat, så att du ersätts om det otänkbara skulle ske och skada skulle uppkomma i samband med städningen. Priserna är transparenta och fasta: du får lätt insyn i vad de olika tjänsterna kostar. Med det här företaget kan du verkligen checka av ett göromål på din checklista inför flytten – dessutom till ett pris som inte svider i plånboken.

Leave a Reply

Related Posts