We use cookies on our website to give you the most relevant experience by remembering your preferences and repeat visits. By clicking “OK, I Agree”, you consent to the use of cookies.

Blockera Någon på TikTok – Så Gör Du!

Blockera Någon på TikTok – Så Gör Du!

TikTok är en sociala medie plattform som har växt explosionsartat de senaste åren.

Den presenterar en alternativ version av online-delning och låter användare skapa korta videor med musik, filter och andra funktioner. Videorna är roliga, ibland krångliga men de är definitivt beroendeframkallande.

Men trots att det finns mycket positivt på plattformen, finns det, precis som på andra plattformar, mobbning, hat, skräppost, med mera. Med det sagt kanske du undrar hur du blockerar någon på TikTok. Den goda nyheten är att det är fullt möjligt att blockera någon, och i denna artikel ska vi gå igenom hur du gör just det.

Hur man blockerar någon på TikTok

Att låta allmänheten se din profil kan leda till fler följare i det långa loppet, men det är ingen mening att låta någon se eller ladda ner dina videor för offline-användning. Så om du vill bli av med de besvärliga fansen kan det vara lite drastiskt att blockera dem men det är ibland nödvändigt.

1.Öppna TikTok

Leta reda på TikTok-applikationen bland dina appar.

2. Gå till söksektionen

Hitta användaren som du vill blockera från ditt TikTok-konto. Användarna finns i listan över fans / följare. Du kan dock också söka efter specifika användare med sökrutan.

3. Blockera användaren

När du väl har hittat den användare du vill blockera öppnar du dess profil och trycker på ikonen med tre prickar längst upp till höger och ökar fler alternativ. Du hittar alternativ för att rapportera användaren, blockera dem eller skicka meddelande. Välj Blockera alternativ & Bekräfta.

Blockera någon på TikTok

Användarens videor försvinner automatiskt och popup-fönstret “Du har blockerat den här användaren och kan inte visa den här användarens videor” visas.

Så snart du blockerar användaren kan de inte hitta dig i sökningar eller följa dig igen.

Hur stoppar du TikTok-användare från att skicka meddelanden till dig?

Här är en steg för steg-process för att stänga av DM på TikTok:

TikTok tillåter endast ”vänner” att skicka direktmeddelanden (DM). Men du kan ställa in alternativet att stoppa alla användare från att skicka meddelanden till dig. Följ instruktionerna nedan för att hitta inställningen:

Steg 1- Starta TikTok på din smartphone och tryck på profilikonen längst ned till höger på skärmen.

Steg 2- Vid nästa popup trycker du på ikonen med tre punkter för att öppna sekretess- och säkerhetsinställningar.

Steg 3- Under Säkerhetsrubrik trycker du på alternativet “Vem kan skicka meddelanden”> tryck på Av-knappen för att hindra användare från att skicka direktmeddelanden till dig.

Så här kan du enkelt förbättra din integritet och hindra människor från att skicka direktmeddelanden till dig.

Hur ser du om någon har blockerat dig på TikTok?

När någon blockeras får de inga meddelanden eller någon popup som indikerar detta. Så, hur ser du om någon har blockerat dig? Använd metoden nedan:

Steg 1- Öppna TikTok på din enhet och gå till avsnittet Sök (förstoringsglasikonen).

Steg 2 – När du kommer till TikTok-utforskningssidan, sök efter användaren, tror du att du kan ha blockerat dig. Skriv hela användarnamnet för att få exakta resultat.

Steg 3- Verifiera om du kan hitta det specifika användarnamnet från resultatet. Om du ser en tom skärm kan du definitivt dra slutsatsen att den specifika användaren har blockerat dig.

Den här tomma skärmen visas bara när någon blockerat dig och inaktiverar dig för att interagera med sitt konto på något sätt.

Leave a Reply

Your email address will not be published.

Related Posts