Mest Följda Youtubers – Vilka Har Flest Följare/Prenumeranter på YouTube?

Känner du till de 10 mest följda YouTubers som har flest prenumeranter på plattformen?

Det finns en stor mängd stora YouTube-kanaler med enorma mängder följare (prenumeranter) som är kopplade till olika företag som alla producera olika typer av innehåll. Allting från nyheter, underhållning, musik och mycket mer.  I denna artikel listar vi de topp tio mest följda YouTubers. Notera dock att eftersom att deras följarbas ständigt växer ändras den hela tiden.

1. PewDiePie – 106 miljoner prenumeranter

Naturligtvis högst upp på listan är den välkända (och Svenska) YouTubern PewDiePie. När han nådde 100 miljoner prenumeranter blev PewDiePie den användare med mest prenumeranter på YouTube och den första att nå 100 miljoner. Hans stora online-närvaro i kombination med hans underhållande personlighet gör honom till en av de mest framgångsrika influencers genom tiderna.

Felix har nyligen meddelat att han tar en paus från plattformen, men vi är säkra på att hans popularitet kommer att vara kvar.

2. Dude Perfect – 53 miljoner prenumeranter

Nästa på vår lista är YouTube-kanalen Dude Perfect. Dude Perfect är en amerikansk sport- och underhållningskanal som drivs av tvillingarna Cory och Coby Cotton, Garrett Hilbert, Cody Jones och Tyler Toney.

Efter att ha lagt ut filmer med otroliga trickskott och stunts håller gruppen Texaspojkar till och med Guinness världsrekord när de fortsätter att förvåna sin publik. Med optimistisk musik och visuellt behaglig redigeringsförmåga är det inte konstigt att den här kanalen är så populär som den är.

3. HolaSoyGerman – 41 miljoner prenumeranter

Germán Alejandro Garmendia Aranis, känd under sitt YouTube-namn HolaSoyGerman, tar tredje platsen på vår lista. Den Chilienska YouTubern är en komiker och författare och har producerat en mängd underhållande låtar.

Från och med juni 2019 var hans kanal den näst mest prenumererade spansktalande YouTube-kanalen och hans efterföljande förväntas växa ännu mer.

4. Whindersson Nunes – 40 miljoner prenumeranter

Därefter har vi Brazillian komikern, sångaren och YouTubern, Whinderssson Nunes. Hans kanal är mest känd för sitt utbud av komedievideos som sammanställer tusentals visningar med varje uppladdning.

Med över 3 miljarder visningar totalt har denna kanal ett brett utbud av innehåll inklusive parodier, vloggar och filmrecensioner. Med ett sådant urval av innehåll kan folk komma till hans kanal för lite underhållning.

5. elrubiusOMG – 38 miljoner prenumeranter

Rubén Doblas Gundersen, eller mer känd under sitt kanalnamn, elrubiusOMG tar lätt femte plats på listan. Hans kanal, som mest består av spelvideor och vloggar har gett han massor av visningar.

6. Kids Diana Show – 61 miljoner prenumeranter

Denna ukrainska YouTube-kanal har en ung flicka, Diana. Regelbundet publicera livsstilsrelaterade videor om hennes lek med familj och vänner, detta är en hälsosam kanal för ungdomar att njuta av med sina föräldrar.

Detta är en av de största YouTube-kanaler för barn på plattformen, med fokus på att lära sig låtar, granska leksaker och övergripande videoklipp för stil. Det är fantastiskt att se unga människor använda den här plattformen för roligt och pedagogiskt bruk!

7. MrBeast – 42 miljoner prenumeranter

Vår lista skulle inte vara komplett utan att nämna MrBeast! Jimmy Donalsdon är en amerikansk YouTuber och filantrop som regelbundet publicerar stunts på sin YouTube-kanal.

Några av hans videoklipp inkluderar räkna till 200,00 i en 52-timmars video, liksom att samarbeta med 600 andra YouTubers för att plantera 20 miljoner träd.

8. Logan Paul – 22 miljoner prenumeranter

Logan Paul är en amerikansk YouTuber, skådespelare och personlighet på sociala medier. Han har också sin egen podcast Impaulsive. Efter att ha blivit berömd på Vine startade Logan Paul sitt eget YouTube-konto för att dela olika typer av videor som stunts, pranks och vlogs.

Logan Paul hjälpte till att göra YouTube-historia 2019 efter att han boxades mot kollegan YouTuber KSI (Olajide Olatunji). fick masstäckning och delades även på Sky Sports Boxing YouTube-kanalen.

9. Shane Dawson – 21 miljoner prenumeranter

Shane Dawson är en amerikansk YouTuber, skådespelare, författare, komiker, regissör, ​​make-up artist och musiker. Hans YouTube-kanal har ökat i popularitet under de senaste åren och blivit den mest kända för sina dokumentärstilfilmer.

År 2019 arbetade Shane nära med Jeffree Starr i en ögonöppnande dokumentär som täcker processen bakom kulisserna i Conspiracy Collection, ett sminkprogram som båda stjärnorna samarbetade om i år.

10. Ryan’s World – 26 miljoner prenumeranter

Formellt känd som Ryan Toys Reviews, tar Ryan’s World en plats listan. Denna barns YouTube-kanal innehåller 8-åriga Ryan tillsammans med sina familjemedlemmar och publicerar nya videor varje dag.

Ryans videor består av leksaksrecensioner, videor i vlog-stil och barnvänligt innehåll som passar alla åldrar. Detta är den perfekta familjevänliga kanalen för rolig och underhållande visning.

Leave a Reply

Related Posts